|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
אשמח לתת לך הצעת מחיר + דומגאות לאחר קבלת אפיון על העבודה.
פרטים ליצירת קשר: אימייל: danvin10@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני אעבוד עם DANSTYLE,
האתר יכלול: עיצוב, קידוד ותיאום המערכת להתקנים העולמיים של web 2.0, תכנות הכולל מערכת ניהול תוכן, אבטחה ברמה מקצועית שתמנע גישה למידע בכל צורה שהיא וקידום האתר חודש ראשון חינם. והוא יעלה: 2000 שקל
חגי אבישר - פיתוח מערכות מידע ואפליקציות אינטרנט. Last edited by HagaiA; 28-07-09 at 18:28.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
שלום לך,
שמי שי בן משה ואני בונה אתרים מExalted Web. באתר שלי תוכל לראות עבודות שונות. אני עוסק פטור - מספק קבלות. תחום ההתמחות שלי הוא חיתוך ותכנות. העיצוב הוא הצד הפחות חזק שלי. לעבודה שכזו תצטרך לעבוד עם מעצב בנפרד ממני. אני אשמח לספק לך חיתוך מקצועי בהתאם לתקנים העולמיים והלבשת מערכת ניהול תוכן מתקדמת העומדת גם כן בתקנים העולמיים. אני יכול לשער כי מחיר העבודה שלי יהיה כ700 ש"ח. אשמח אם תיצור עמי קשר, אימייל/מסנג'ר: thechosengenerl@gmail.com פלאפון ינתן באופן פרטי. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
שלום לך .
למצוא מתכנת שהוא גם מעצב ,באותו אדם,קצת קשה. אתה כנראה מחפש מישהו בנפרד . במידה ואתה מעוניין במעצב אתה מוזמן לפנות אלי . מחיר לעיצוב כולל דפי המשנה : 400 שקלים [ללא דפי משנה -מחיר מוזל ] אם תיהיה מעוניין לעבודות ,אני אשלח לך בפרטי ערב טוב ![]() Last edited by ben; 28-07-09 at 20:08.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|