|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה | מערכת ניהול תוכל למכירה במחיר ברצפה
שלום לכולם,
אני מוכר מערכת לניהול תוכן אתר מתקדמת , מעוצבת ומקצועית המערכת כוללת אבטחה נגד הזרקות,פריצות למיניהם וכו'... המערכת שאני יציג לכם בסיום כוללת בתוכה ניהול מערכות תוכן, וניהול אפליקציות מתקדמות כל מערכת מקבלת בבסיס :
כל השאר נתון לבחירת המשתמש. אם זה ניהול כתבות, ניהול דפים, ניהול סקרים, ניהול ביקורות משתמשים, ניהול פניות גולשים, ניהול משתמשים, ניהול פורומים וכו'... מחיר הבסיס של המערכת מתחיל מ 150 ש"ח והיא כוללת :
אם זה ניהול סקרים אז תוספת של 30 ש"ח וכו'... (המחירים יסוכם ע"פ הלקוח ואיתי). לכניסה לדמו לחץ כאן שם משתמש: admin סיסמא: 123456 כמובן שלכל מנהל יש את ההרשאות שלו, אני פתחתי לכם משתמש דמו עם הרשאות בסיסיות ללא גישה להגדרות,סטטיסטיקה, ניהול קבצים וניהול אלבומים. הפאנל ניהול לא נמכר לבד כמובן כולל הרכבה על האתר והתאמת המערכות לתוכן של האתר. (יש אפשרות לקידוד אתרים בתוספת סכום סימלי) לסיום כמה אתרים שהמערכת בנויה עליהם : תודה ויום טוב Last edited by Skfir; 06-06-09 at 19:24.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (1)
|
אתה בטוח שהמערכת היא לא של החברה http://metacode.co.il ?
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Авторитет
דירוג מסחר: (0)
|
בלי הערות, הארות, ביקורות והמלצות בנוגע למערכת. פורום מסחר.
תכבדו את דרישות פותח הנושא, אם הוא ביקש שיצרו איתו קשר - צרו איתו קשר. אם הוא ביקש שתשאירו פרטים - תשאירו פרטים.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|