|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (-1)
|
אזהרה -- יש פה כמה נוכלים שמנסים לעקוץ כנראה פה אנשים -- אזהרה
חברים,
לאחרונה חיפשתי כמה מתכנתים לכמה פרוייקטים. פנו אליי כמה והציעו הצעות והכל.... אבל יש כמה כאלה שרוצים שאני אשלם מקדמה + תשלום מראש ברגע שהאתר מוכן מבלי להפגש או לדבר בטלפון (רק בתוכנות מסרים למינהם). רוצים שאפקיד להם ואחכה להם עד שיחליטו לבנות ולספק את המוצר שהתבקש. או שהם נוכלים שמחפשים את מי לעקוץ או שאני "האדיוט היחיד שלא מסכים לתנאים האלו" אומרים לי יש לי מלא לקוחות וכו'.... יום אחד אומרים 1500 באותה שיחה יורדים ל- 1200 ואחרי שבוע מציעים ב 500 כחו זאת לצומת ליבכם ואל תצאו פרייארים כי הם לא מתים הם רק מתחלפים נ.ב אם יש לכם שמות של נוכלים כאלו ציינו זאת שנדע ממי להזהר |
![]() |
# 2 | |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
למישהו אחד.. לחברה גדולה אפשר להאמין.. וכל בן אדם שמכבד את עצמו לוקח הקדמה.. אבל לא לדבר בטלפון טיפה מוזר.. |
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
א. לא יודע עד כמה זה מתאים לפורום הזה.
ב. תמיד יש נוכלים אבל רוב האנשים פה לא נראה לי כאלה. Yuri198, ב"יום אחד אומרים 1500 באותה שיחה יורדים ל- 1200 ואחרי שבוע מציעים ב 500" נראה לי שהוא התכוון למחיר.. אם יש לך שמות ספיציפים אז זה יועיל, להיזהר תמיד צריך להיזהר. |
![]() |
# 5 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
ואני למשל לוקח מקדמה וישר שולח קבלה (ויש שם מספר עסק, כתובת, טלפון).. שזה נותן תחושת אמינות. ואני חשבתי שהוא מדבר על לקוחות.. בקשר למחיר, כל מתכנת קובע כמה יעלה.. תבקשו עבודות קודמות, אנשים שהוא עבד איתם, טלפונים של אנשים וככה תבררו, באמת הכי בטוח זה ללכת לחברה שבנתה אתרים גדולים (וואלה, YAD2) אבל גם המחיר יהיה בשמים אז תחליטו מה עדיף לכם. |
||
![]() |
# 6 |
חבר על
|
תקשיב,אני מעצב ,ואני מבקש מקדמה של מספר אחוזים לפני התחלת העבודה.
אבל יש לי דרך אחרת. כדי שהלקוח לא יחשוש שאני יברח לו וכו',אני מתחיל את העיצוב קצת.עושה בסיס ואז אם הוא מעונין הוא שולח, ואז אני ממשיך... ואני תמיד מביא ללקוחות שלי מספר פלפאון שלי =] בכל מקרה,לא כולם גנבים. יש כאלה שכן,לא חסרים חח אבל לא כולם =] |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אני באמת לא מאמין שאתה שפל עד כדי כך,
אדם זה דיבר איתי בנוגע למערכת הכרויות שלי, הורדתי את המחיר כל מס' ימים כי גם כך אין לי מה לעשות איתה. ועכשיו אתה בא לפה וקורא לי נוכל ? (אף על פי שלא ציינת את שם המשתמש שלי) אתה באמת חצוף. מי שמכיר אותי יודע מי לקוחותיי ואיזה עבודה אני מספק. בפעם הבאה שתקרא למישהו נוכל תחשוב פעמיים. אגב, כדאי שתתחיל להאמין בעסקים רשומים שמוכנים לספק לך קבלה, מלבד זאת אני נפגש עם לקוחות ומדבר איתם בפלא' באופן ישיר ותמידי והם יכולים להעיד על כך. איני הייתי מעוניין בפגישה איתך עקב כך שהמערכת עצמה כבר מוכנה, ואין לי זמן לפגישה על סכום פעוט כמו זה. אך הייתי מוכן לדבר בפלא' ויודעים כאן אנשים שפירסמתי את הפלא' שלי אליהם בפרטי. כמו כן, לא אמרתי 1500 לקוחות אלא הצגתי רשימה של כ 20 לקוחות נכבדים. והחשוב מכל, אני חייב לך משהו ? ככה אני עובד, לא רוצה ? לא צריך. אבל מפה ועד לקרוא לי נוכל ? למען הסר ספק האדם הזה לא שילם לי שקל אלא רק התעניין בשירותיי.
קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני Last edited by Ron | CSite.co.il; 04-03-09 at 15:39.. |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
אישית אני מכיר את רון ועבדתי איתו מס' רב של פעמים אז הרשו לי לחזק הבן אדם הוא מקצוען אמיתי, בקשר לפתוח האשכול אכן יש רמאים רבים בשוק אבל בקשר לרון אני מתחייב שהוא באמת אדם רציני ועושה את עבודתו על הצד הטוב ביותר. |
|
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
קשה לי להאמין שהתכוונת לרון, אני מכיר אותו.
בכ"מ אם מתכנתים מציעים לך שיטת עבודה כזאת אתה לא חייב לספק להם את העבודה, פנה למתכנתים שעובדים בחברה רשומה שמספקת קבלות, או שלמישהו שקיבלת לגביו פידבקים חיובים.
|
|