![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אחסון אתרים? יש סיכון ?
נניח וקניתי חבילת אחסון באתר מסויים.
האם קיים סיכון לקבצי המקור שלי ? האם ראיתם בעלי אחסון שמעתיקים ? יש הגנה יעילה דרך זה ? (הצפנה, ווידוי דרך דומיין) האם (לפי דעתכם) שווה להשכיר שטח אחסון מהאנשים פה בפורום? או שעדיף לי ללכת לחברות גדולות ולשלם קצת יותר ? תודה. |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
לכל העסקים יש גישה לקבצים שלך..
בכל מקרה אתה צריך ללכת לעסק רציני וגדול. |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
אני ממליץ לך לאחסן רק במקומות אמינים ובטוחים,
בעבר היתה חברת אחסון שנגעה לי בכמה מערכות שבניתי, אחרי כמה זמן ראיתי את זה על אתר שלהם שהיה בבניה.
חבר וותיק
|
בין היתר בגלל הסיבה הזאת אני ממליץ לכל מי ששואל אותי ללכת למקומות איחסון כמו GODADDY - חברת איחסון גדולה ואמינה שלא נראה לי יחטטו בקבצים של הלקוחות שלהם.
בעבר היו מספר עסקים קטנים של ילדים שגנבו והשתמשו בלי רשות בקבצי מקור של לקוחות שלהם כמובן אם אתה רואה עסק רציני וגדול בארץ נראה לי שזה יהיה פיתרון טוב גם כן. |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תודה לכל מי שהגיב,
אשמח אם תשתפו אותי בחברות אחסון שניתן לסמוך עליהן. (עדיף בהודעה פרטית) |
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
בקיצור, מה שאתה מבקש הוא המלצה.
יש לנו בפורום מגוון עסקים רשומים שאתה מוזמן לפנות אליהם על מנת לקבל הצעת מחיר, אף חברת אחסון בארץ לא תוכל להבטיח לך שהקבצים שאתה מאחסן אצלה אינם באחריותך, כמובן שהם יעשו הכל על מנת לשמור על הקבצים שלך.. אבל המילה האחרונה בקטע הזה מאחוריהם, בסופו של יום מי שבוחר ממי לקנות הוא אתה. כיוון שהנושא אינו קשור לפורום דיבורים אלא לפורום ביקורות, הוא ננעל ואתה מקבל אזהרה. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|