|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת לאתר אופנה.
שלום אני מעלה פרויקט של חנות בגדים "קו האופנה" ואני זקוק למתכנת Html/Php במחיר של עד 100 ש"ח.
העיצוב: http://Www.Rar.Co.iL/files/eMule-1132641980.jpg מי שבטוח ומסוגל לתכנת את העיצוב הזה שיכלול העלאת תמונות חדשות (איפה שהקולקצייה)+אפשרות לרשום בשורת ששם. אגב דניאל (כינוי בפורום sup) אם אתה רואה אשכול זה,תגיד לי כמה אתה לוקח על המערכת שבנית + הלבשה. לפנות אליי בפרטים שבחתימה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני מתכנת ASP... בכל אופן, אני לא חושב שתמצא מתכנת שיסכים לעבוד תמורת מחיר פעוט שכזה. אני בטוח שעל העיצוב אתה מקבל יותר למרות שלתכנת יותר קשה ולוקח יותר זמן. אני אישית ממליץ לך להעלות את המחיר.
בהצלחה!
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר
|
רפי
k.machin משו כזה...הוא מתכנת עיצובים html בסכום של 100 ש"ח. ממה שראיתי בהודעות שלו. אני מכיר אותו גם אחלה בנאדם מומלץ מאוד תפנה אליו. גם בעיצובים הוא רמה גבוהה מאוד אבל הסכומים שלו בהתאם לרמה. (=בקיצור מקווה שבסופו של דבר תעשה את הבחירה הנכונה ובהצלחה לך עם האתר |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
270 ש"ח אם תשנה דעתך:
Ikki@MegaPhoenix.Net |
![]() |
![]() |
# 10 |