|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
[למכירה] מערכת ניהול תוכן
אוקיי, תכנתתי מערכת ניהול תוכן אשר עמדה לשירותי בעסק הישן שלי.
כרגע אני לא צריך את המערכת אז אני מוכר אותה, במערכת יש את האופציות: + כתיבת הודעה לשאר המנהלים ז"א שדה אשר ניתן לכתוב בו טקסט וכאשר מישו אחר יכנס הוא יוכל לראות \ לערוך אותו. + עריכת משתמש, ניתן לערוך את האדמין דרך אפשרות זו (שם משתמש וסיסמה). + העלאת קבצים. + גיבוי מסד נתונים. + ניהול עמודים ז"א עריכה, הוספה ומחיקה. המערכת מאובטחת. ניתן לערוך טקסט של כל עמוד דרך עורך עשיר \ HTML. תינתן תמיכה לעורך כל התקנת המערכת. המערכת נוחה מאוד לבעלי אתרים שרוצים לערוך את אחד העמודים באתר ללא גישת FTP. המחיר: זהו זה מה שמיוחד פה. אתם אלה שקובעים את המחיר, מה ז"א? אתם פשוט אומרים כמה אתם מוכנים לשלם עליה (כמובן בפרטי) ואני אחזור אליכם עם תשובה. המערכת תשלח בפרטי למעוניינים. כמובן שכמה מהאפשרויות חסומות על מנת לשמור על אבטחת המערכת.. אך הלקוח יקבל את המערכת עם כל האופציות. *התשלום יתבצע דרך הפקדה \ העברה בנקאית תודה. בברכה, מתי מנקס. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
דירוג מסחר: (0)
|
ע"פ זה שנראה בעיניים ולא נחליט לפי טקסט שכתבת ..
שלח דמו ואז אפשר לדבר
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|