|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
[מחפש]מעצב + מתכנת לבניית פורום ייחודי וחדש
שבת שלום לכולם,
בימים אלו אני ושני השותפים שלי מעוניינים להקים פורום , דומיין יש (www.youtalk.co.il) , אחסון יש. כל שנשאר לנו הוא רק למצוא מעצב ומתכנת לפורום ואפשר להתחיל לעבוד. אני מצטער אבל אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לשלם עבור תכנות ועיצוב,ולכן אנחנו יכולים להציע דברים חילופיים. אני בעל אתר נוסף חוץ מהפורום ההולך וקרב: www.fifaclub.co.il - אתר חדש בנושא פיפא , שהולך לרוץ חזק בקרוב. הפתיחה הרשמית היא ב 13 לאוגוסט. אני יכול להציע פרסום בפורום ובאתר פיפא קלאב לתקופה שנסגור בינינו. בעלים בפורום , במידה ואותו מעצב או מתכנת מעוניין. אחסון לתקופה שנסגור בינינו. בקיצור יש על מה לדבר. אתה חושב שאתה מוכשר מספיק? בא לך ליצור משהו ייחודי והולך להדהים את כולם? זאת ההזדמנות שלך. אני אשמח לדבר איתך: אי סי קיו : 259049552 מסנגר: comeback.t@gmail.co.il תודה רבה לכולם ושבת שלום
# 3 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
קיבלת פרטית
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|