|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() התחלתי קצת PHP & SQL
עשיתי התחלה של סוג של מערכת הודעות / תגובות http://noamdemo.ftf.co.il/ מי שרוצה להתחבר סיסמא: 123456 בכללי התעסקתי עם זה היום בעיקר.. ואני רוצה ביקורת מה לשפר ![]() אני אפרסם את הקוד בסוף.. Last edited by Noam; 22-07-08 at 01:45.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
נחמד (תוריד את הIP שלי משם).
המיספור לא נכון, תגובה אחרונה בדרך כלל למטה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
ביטלתי את ה IP
המספר הוא נכון.. (הכי טוב לפי דעתי) תגובה ישנה = למטה תגובה חדשה = למעלה |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
למה כששמתי גרשיים זה שם להם סלאש? תעשה בהצגה סטריפסלאשס
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
נועם ..
האם תוכל למכור לי את המערכת , או לתרום לי אותה למשהו שאני עושה .. תוסיף אותי לאיסיקיו או למסנג'ר בבקשה זה דחוף קצת 212796296 | morsabag5@hotmail.com תודה ויום טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
נחמד, לא משהו מסובך.
תוסיף הגנה נגד הצפה (קאפצ'ה או מנגון נגד הצפה של שניות(יותר חכם וידידותי למשתמש)). אה וכן..קרא על wordwrap
# 7 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
MoRsAbA
צור קשר יש סלאש בגרשיים בגלל שהכנסתי htmlspecialchars ו mysql_real_escape_string יש אפשרות למנוע את זה? daMn MasterT תוכלו להסביר על מה אתם מדברים? לא הבנתי.. wordwrap היא לא ממש פונקציה טובה בגלל שהיא יורדת רווח רק אם יש רווח במילה. אם תעשה 111111 - הרבה בלי רווח זה לא ירד... אני אשמח לתגובות עם הסברים לשיפור ועוד שאלה: איך אפשר למנוע הודעה רק עם רווח? Last edited by Noam; 22-07-08 at 08:38.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
יש המון דרכים , אתה יכול להחליף את כל הרווחים ולבדוק אם המשתנה NULL.
בכל מקרה , מה שהם דיברו עליו זה לשים קוד כלשהו או דרך אימות שמונעת מבוטים (לא בוטים של CS :P) לפרסם אלפי הודעות ולהפיל את המערכת. ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אתה יכול לעשות תנאי בסגנון הזה:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|