![]() |
PHP | מערכת תגובות - ביקורת
התחלתי קצת PHP & SQL
עשיתי התחלה של סוג של מערכת הודעות / תגובות http://noamdemo.ftf.co.il/ מי שרוצה להתחבר סיסמא: 123456 בכללי התעסקתי עם זה היום בעיקר.. ואני רוצה ביקורת מה לשפר |קורץ| אני אפרסם את הקוד בסוף.. |
נחמד (תוריד את הIP שלי משם).
המיספור לא נכון, תגובה אחרונה בדרך כלל למטה. |
ביטלתי את ה IP
המספר הוא נכון.. (הכי טוב לפי דעתי) תגובה ישנה = למטה תגובה חדשה = למעלה |
למה כששמתי גרשיים זה שם להם סלאש? תעשה בהצגה סטריפסלאשס
|
נועם ..
האם תוכל למכור לי את המערכת , או לתרום לי אותה למשהו שאני עושה .. תוסיף אותי לאיסיקיו או למסנג'ר בבקשה זה דחוף קצת 212796296 | morsabag5@hotmail.com תודה ויום טוב :) |
נחמד, לא משהו מסובך.
תוסיף הגנה נגד הצפה (קאפצ'ה או מנגון נגד הצפה של שניות(יותר חכם וידידותי למשתמש)). אה וכן..קרא על wordwrap |
ציטוט:
|
MoRsAbA
צור קשר יש סלאש בגרשיים בגלל שהכנסתי htmlspecialchars ו mysql_real_escape_string יש אפשרות למנוע את זה? daMn MasterT תוכלו להסביר על מה אתם מדברים? לא הבנתי.. wordwrap היא לא ממש פונקציה טובה בגלל שהיא יורדת רווח רק אם יש רווח במילה. אם תעשה 111111 - הרבה בלי רווח זה לא ירד... אני אשמח לתגובות עם הסברים לשיפור ועוד שאלה: איך אפשר למנוע הודעה רק עם רווח? |
יש המון דרכים , אתה יכול להחליף את כל הרווחים ולבדוק אם המשתנה NULL.
בכל מקרה , מה שהם דיברו עליו זה לשים קוד כלשהו או דרך אימות שמונעת מבוטים (לא בוטים של CS :P) לפרסם אלפי הודעות ולהפיל את המערכת. :) מערכת נחמדה , מאובטחת למיטב ידיעתי , עיצוב נחמד =] |
אתה יכול לעשות תנאי בסגנון הזה:
PHP קוד:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ