|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[דרושה] הצעת מחיר להקמת אתר
לפני הכל חשוב להדגיש: אין לבקש "צור קשר להצעת מחיר" או ליצור איתי קשר בשום דרך. יש לרשום כאן את הצעת המחיר שלכם למערכת ולהשאיר פרטי יצירת קשר ובמידה ואני מעוניין בכם (בגלל מחיר זול או בגלל תיק עבודות מנופח או בגלל שסבתא שלי הכינה חביתה בצורה של השם "צחי" ולכם קוראים צחי) אני אצור קשר
אני מעוניין במערכת אתר + עיצוב ובקיצור אתר קומפלט. אפיון המערכת: מגזין אינטרנטי מה שאומר אתר שבעיקרון בדומה ל Pocket.co.il או מדור מחשבים של נענע או וואלה כותב כתבות במספר קטגוריות. באתר:
בפאנל ניהול:
בנוגע לאפשרות השליטה בפרסומות: אני מעוניין שבאתר עצמו פשוט תהיה תיבה קבועה ליד הלוגו ותיבה קבועה מעל כל כתבה ותיבה לפרסומת כמו של גוגל בצד (בתפריט האתר) ואני אוכל לשלוט על התיבות הנ"ל במערכת הניהול (פשוט להכניס שם קוד של תמונה של באנר או פרסומת של גוגל וכד') בעיצוב: לא מבין כל כך בעניין - פשוט שהאתר יהיה מעוצב יפה, שיהיה מושך לעיניים ושתהיה הרבה "תזוזה". כמובן שהנ"ל כולל גם לוגו לאתר. נא להשאיר כאן הצעת מחיר + תיק עבודות במידה ויש (לא חובה - אני גמיש בעניין אבל העדפה למי שיש) + פרטים ליצירת קשר. שבוע טוב, משה. Last edited by Builds; 05-07-08 at 21:18.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
3,200 ש"ח (לא כולל מע"מ) לאיפיון הנ"ל לעבודת תכנות בלבד (כלומר, תצטרך לשלם למעצב שיעשה את העיצוב). אין תיק. יצירת קשר: הודעה פרטית.
(דרך אגב, אתה הולך לסחוב אתר כזה לבד? אני מניח שתרצה שתהיה אפשרות למנות כתבים לקטגוריות מסוימת וכו.. גם בטח תרצה אפשרות של מחיקה \ עריכה \ אישור של תגובות..) |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הערכת מחיר ראשונית כ-2500 ש"ח, מדובר במכירה מוקדמת למערכת[מערכת שלי] - קנייה של רישיון מוזל.
תיק עבודות, ובניית הערכת מחיר סופית, בהמשך. לפרטים נוספים[משני הצדדים ![]() אלמוג בקו- almog.baku@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לפי מה שראיתי מהאפיון שלך דווקא מאוד דומים, מה לדעתך לא דומה? כמו כם תיכננתי גם את האתרים הבאים: http://www.advex.co.il http://www.spaclub.co.il |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|