![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מתכנת PHP לעבודה קטנה.
שלום,
אני מחפש מתכנת PHP לעבודה קטנטנטה, לשיפוץ מערכת. אני רוצה לשפץ מערכת העלאת קבצים ולהכניס אפשרות להוסיף קבצים, והעלאה מ- FTP. אם המתכנת יקח סכום שראוי ביני, והעבודה תתאים, נמשיך לעבוד ביחד, כי יש עבודה על המערכת. אשמח אם אתם תיצרו קשר, פה או אייסי - 174186310 חביב.
# 3 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
אתה יכול לפרט טיפה יותר לגבי מה שאתה זקוק לו במערכת הנוכחית עם הFTP ?
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עכשיו יש העלאה רק מהמחשב, אני מעוניין להוסיף כפתור להוסיף עוד העלאות, כלומר שיהיה אפשר לעלות כמה קבצים ביחד, ובנוסף, להוסיף עוד אפשרות לעלות דרך FTP, שירשמו את כתובת ה- FTP ויהיה אפשר לעלות גם משם, עכשיו הכפתור של הוספת הקבצים יתמוך בו גם (ב- FTP).
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
משם אתה יכול לקרוא, לכתוב ולשנות קבצים ( במידה ואתה נותן הרשאות ). לכן זה די מטופש לעשות העלאת FTP, כי : או שיוכלו לראות את כל הקבצים על השרת, או שיוכלו להעלות קבצים לא מורשים, או להעלות קבצים מעל הגודל שאתה רוצה שיעלו. בקיצור - סיבוך. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
שהוא ירצה להעלות העלאת FTP, יווצר בשבילו משתמש(שימחק אחרי יום), בלי אפשרות להריץ PHP או כל דבר שהוא צד שרת, הסיסמא - גם תיהיה רנדומאלית. השם משתמש יהיה לדוג' userftp-X כאשר במקום X - יהיה מספר. הסיסמא תיווצר באופן רנדומאלי, כמו שאמרתי, וליוזר יהיה הגבלת מקום של עד 200MB(או מה שזה לא יהיה). כאשר המשתמש יגמור, הוא ילחץ על כפתור "טען FTP", והמערכת תעביר את הקבצים מה-FTP, אל המסד נתונים - או מה שזה לא יהיה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|