![]() |
# 1 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מתכנת - מערכת CMS
היי,
צריך מתכנת לבניית מערכת ניהול תוכן (CMS)... צריך מערכת ניהול תוכן רגילה (הוספת קטגוריות/הוספת מאמרים/הוספת עמודים/אפשרות לכל עמוד לתת כותרת משלו + כמה משחקים עם תגי meta/כל דף מציג מאיפה הגיע (כמו חיצים נגיד- עמוד ראשי->קטגוריה1->מאמר2/מפת אתר בצורת עץ שתתעדכן כל פעם שאני מוסיף עמוד/עמודים לא בסיומת ארוכה אלא לכל מאמר נגיד יצור דף משלו ואז יהיה /data/bla.php/ שליטה בבלוקים של העיצוב (דף ראשי - 4 בלוקים, דף משני - 3 בלוקים)). כמובן, עורך טוב בכל הנוגע לעריכת עמודים (משמע, הרבה פונקציות מבחינת מראה)... + הלבשה על עיצוב קיים (הלבשה על עיצוב קיים שמוכן ומקודד HTML תקני - משמע, קידוד אתם לא עושים...רק מלבישים). נממ זהו. תמורה צריך לציין - תמורה כספית (/המרת הכסף בכל דבר אחר (כמו דומיינים/אחסונים וכו')). חשוב - אך ורק בPHP!! דד ליין - עד שבוע. (שימו לב, העבודה תהיה זולה, תתבצע טוב, אני נותן שבוע אחרי פרוייקט נוסף...קצת יותר גדול עם דד ליין של חודש...) השארת פרטים פה בלבד, אין ליצור קשר (השארת תיק עבודות/שליחה בפרטי של תיק עבודות תתן יתרונות). המשך יום נעים.
# 3 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
נשלח ה"פ.
מי שמעוניין לראות את העיצוב והקידוד עליהם מדובר, שישלח לי ה"פ... עוד?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|