![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
תמצא את האדסנס-סרטון מעניין
שלום,
אני חוקר טיפה את הנושא של אדסנס ונתקלתי בסרטון הבא: http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=7 הסרטון הוא של ג'ול קום, האדם טוען שעושה מעל ל 800 דולר ביום. בסרטון שהבאתי הוא מדגים את יכולת החבאת המודעות. אני רוצה שתסתכלו כמה זה דומה! הוא פשוט אומר לאנשים לנחש איפה המודעות והם טועים! נראה לי שזהו הסוד שלו, דבר ידוע הוא שאנשים לא מתייחסים למדועות, זה לא מעניין אותם לרוב, לכן, אם לא "יגלו" מהם המודועות מן הסתם מספר הלחיצות יעלה. אז מה אתם אומרים? להדגיש את המודעות בצבעים וגדלים שאי אפשר לפספס אותם או להסתיר אותם שלא יוכלו לראות אותם? נראה לי שהעובדות מדברות בעד עצמן. אני בכל זאת באתר הבא הולך להשקיע המון בתיאום המודעות לאתר. מה איתכם? מה אתם חושבים על הסרטון? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה רבה ![]()
# 2 |
חבר וותיק
|
פפייי אני מכיר אותו ממזמן וזה שיטה טובה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
פצצה אחי!!! תודה רבה זה עזר לי מאוד =]
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
רוב האתרים שהוא מראה זה עם תמונות ליד מודעות. דבר שאסור לפי מה שהבנתי. אבל עכשיו אני לא בטוח ואני הולך לבדוק את העניין.
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
גוגל הודיעו על חוק שאוסר לשים מודעות לצד תמונות. אני בטוח שזה לא כמו שזה נראה, גוגל כבר היו חוסמים אותו אם זה היה ככה, יש לאדם הזה אלפי דפים באינרטנט, שוהי אחת הסיבות היקריות לרווחים הללו. לכל מי שזה עוזר לו- אני שמח שהסרטון תרם לכם לידע.
![]() |
# 6 |
אחראי פורום Off-Topic
|
לא כל הדפים שהוא הציג הם שלו...
הוא אמר על כמה דפים שהם של אנשים שהוא מכיר, על דף אחד הוא אמר שהוא לא מבין למה בעל האתר שם את הפרסומת למטה ולא למעלה/באמצע ...
# 7 |
חבר בקהילה
|
ממש תודה זה עוזר לי מאוד.
אחלה רעיונות אני חושב שזה עובד.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|