|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום,
הוותיקים בפורום וודאי מכירים את האתר, למי שלא, אז זהו אתר מלונה, האתר הוא בעצם פורטל לכתבות, מודעות אימוץ ודיונים בנוגע לבעלי חיים שאין להם בית חם לחזור אליו, האתר מלונה מנסה לעזור לתנו לחיות לחיות ולעמותות מסוגו למצוא בית לחיות רחוב, בעיקר כלבים וחתולים. עכשיו, האתר לא התעדכן הרבה זמן מכיוון שהכתבים שלנו פרשו מהאתר, ואז לא נשאר מי שיכתוב תוכן לאתר ולמען האמת גם אני כבר התחלתי להזניח את האתר במשך תקופה ארוכה מדי ואפילו חשבתי למכור אותו, אבל עכשיו השבתי את עצמי, חשבתי מה אני עושה והחלטתי שאני הולך לפתוח מחדש את האתר ולחפש צוות חדש. דרושים לצוות האתר: *מעצב ברמה לעבודות קטנות. *כתבים בנושא שיכתבו עדכונים ומדריכים באתר. *מישהו שעובד עם כל סוג של מערכות פורומים בצורה מקצועית על מנת לעזור לנו לפתוח פורום חדש ויותר מקצועי. *מקדם אתרים שמוכן לעזור לסיים את עבודת הקידום שכבר לקראת סופה. *בעלי אתרים שמוכנים לתת לנו יד ולהציע לנו את שירותי הפרסום שלהם על מנת לקדם את האתר ולהגדיל את הכניסות שלו. ....- בעלי אתרים שמוכנים לשים את הלינק שלנו על מנת לעזור לנו בקידום האתר במנועי חיפוש. אם אתם חושבים שאתם יכולים לעזור בכל צורה שהיא, אנא הציעו את עצמכם כאן, אני בטוח שלכל אחד יש קצת זמן פנוי לנצל את כישוריו ולעזור לנו להביא את האתר לפעילות מלאה. בתקופת פעילותו האתר עזר ליותר מ60 חיות למצוא בית חם, אני מאמין שנוכל להכפיל ואפילו לשלש את המספר הזה אם כל אחד ישים יד ויעזור. שלכם, מנהל האתר, ניצן. כניסה לאתר: www.meluna.net אנא ממכם לא להגיב אלא אם כן אתם באמת רוצים לעזור ולא רק ששמכם יופיע באשכול.
שלכם, ניצן. Last edited by beng; 07-01-08 at 23:44.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
שירבו כמוך.
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון