|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי קהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים כתבים לאתר ספורט.
שלום,
ב1.1 +- ייפתח אתר ספורט חדש. האתר כבר ב80 אחוז מוכן, המערכת מוכנה וגם השאר. כרגע ממלאים את האתר בתוכן וכו', על מנת לא לפתוח את האתר בריק. דרישות לכתבים: - גיל - לא משנה - כל עוד יש חשבון בנק להפקיד כסף. - שפה גבוהה, יכולת גבוהה לכתוב כתבות בצורה מעניינת ואיכותית. תמורה: מכיוון שהושקע המון כסף באתר, אני והצוות לא יכולים להשקיע עוד כסף כרגע. כרגע האתר לא פתוח אבל גם עכשיו נכנסים כ40-50 ביום, והאמת - אין לי מושג מאיפה ![]() מה שכן התמורות הם: - הכנסות מגוגל אדסנס (אחוזים ייקבעו עם הכתב) אחרי כמה שבועות, זה יהיה תשלום קבוע ולא לפי אחוזים כדי שתרוויחו יותר. מה שכן - הצוות הוא "משפחה", כל דבר שאתם צריכים ממני - מקבלים. אם זה שרת / עיצוב / תיכנות / דומיין וכו' - אני אנסה כמה שאוכל על מנת שתצאו מרוצים. אשמח אם תשאירו פרטים. שבת שלום |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
היי, אנחנו מחפשי בעיקר כתבים לכדורסל, ומעדכני טבלאות לכדורסל.
אתם מוזמנים ליצור איתי קשר גם כן, barakmda@gmail.com (מסנג'ר) או באייסיקיו 21113992 |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
שלום,
אני מעוניין. אני בן 17.3 יש לי חשבון בנק ומבין הרבה בספורט. אשמח להצטרף למשפחה שלכם ולהבין יותר. אפשר בנתיים ליצור איתי קשר או באימייל שלי freetalk@nana.co.il או בהודעה פרטית. אם יהיה נכונות מצד שתינו נוכל לדבר בפלאפון. יום טוב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|