|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
הפורטפוליו שלי נפתח לציבור !
שלום לכם,
שמי אור צברי, בן 18 וחצי מהמרכז, מפתח אתרים מקצועי קרוב ל 4 שנים וכיום הפורטפוליו שלי נפתח שוב בגירסה חדשה. www.tzabary.com כרגע ישנו את חלק העבודות שלא זמין כרגע ויהיה זמין בקרוב. אפשר להתרשם מהעיצוב, מהמערכת חדשות ( תגובות ב AJAX ), יצירת קשר וכו'. * רציתי להודות לחברת LOM על אחסון הפורטפוליו, אחסון אמין ויציב. לא נתקלתי בתקלות. אור. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אין ספק שהבאר יצירתי =]
כל הקטע עם החלון ליירים מהפוטושופ ואז התמונה של העורך.. זה NotePad++ או PHPDesigner ? כל הבאר המתחלף מגניב היצירת קשר באמת נחמד וגם מערכת הכתבות. כל מה שנשאר זה להגיד בהצלחה ! נראה רציני . |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
ממ בלי עבודות איך נוכל לבקר אותך?
![]() טוב אז לפי האתר: האמת האתר נראה מקצועי מאוד, עיצוב מקצועי, חשיבה מקצועית, בגדול נראה אחלה. נשמח מאוד לראות את העבודות שלך. בהצלחה. |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא זה ולא זה... זה PHP Expert Editor... לדעתי הוא העורך הכי טוב ( ובדקתי המון ! ).
יש לי הרבה עבודות, חלק מכירים אותי פה יותר חלק פחות... היותר ותיקים מכירים אותי פה... בכל מקרה, כשיפתח הדף עבודות אני אודיע ![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
בהצלחהנראה מרשים וטוב!
t tc tcp tcp/ip
|
נראה יפה ומרשים.
עולה מהר... עבודה טובה עשית ![]()
תודה על תרומתך.
|
רעיון מקורי עם התמונה רק לגבי הבאר
if (!$database) { die('bla blab la'); } לא השיטה הכי טובה. ![]()
תודה על תרומתך.
|
נראה טוב, בהצלחה
![]() |
![]() |
# 9 |
מ.תיכנות
|
נראה טוב, אהבתי, העיצוב נוח, הצבעים לא כואבים לי בעיניים, מעולה
![]() עורך נחמד, אני מעדיף את ZendStudio ![]() |
![]() |
# 10 |