|  | 
| 
 הפורטפוליו שלי נפתח לציבור ! שלום לכם, שמי אור צברי, בן 18 וחצי מהמרכז, מפתח אתרים מקצועי קרוב ל 4 שנים וכיום הפורטפוליו שלי נפתח שוב בגירסה חדשה. www.tzabary.com כרגע ישנו את חלק העבודות שלא זמין כרגע ויהיה זמין בקרוב. אפשר להתרשם מהעיצוב, מהמערכת חדשות ( תגובות ב AJAX ), יצירת קשר וכו'. * רציתי להודות לחברת LOM על אחסון הפורטפוליו, אחסון אמין ויציב. לא נתקלתי בתקלות. אור. | 
| 
 אין ספק שהבאר יצירתי =]  כל הקטע עם החלון ליירים מהפוטושופ ואז התמונה של העורך.. זה NotePad++ או PHPDesigner ? כל הבאר המתחלף מגניב היצירת קשר באמת נחמד וגם מערכת הכתבות. כל מה שנשאר זה להגיד בהצלחה ! נראה רציני . | 
| 
 ממ בלי עבודות איך נוכל לבקר אותך? :) טוב אז לפי האתר: האמת האתר נראה מקצועי מאוד, עיצוב מקצועי, חשיבה מקצועית, בגדול נראה אחלה. נשמח מאוד לראות את העבודות שלך. בהצלחה. | 
| 
 לא זה ולא זה... זה PHP Expert Editor... לדעתי הוא העורך הכי טוב ( ובדקתי המון ! ). יש לי הרבה עבודות, חלק מכירים אותי פה יותר חלק פחות... היותר ותיקים מכירים אותי פה... בכל מקרה, כשיפתח הדף עבודות אני אודיע :) | 
| 
 בהצלחהנראה מרשים וטוב! | 
| 
 נראה יפה ומרשים. עולה מהר... עבודה טובה עשית :) | 
| 
 רעיון מקורי עם התמונה רק לגבי הבאר if (!$database) { die('bla blab la'); } לא השיטה הכי טובה. :) | 
| 
 נראה טוב, בהצלחה :) | 
| 
 נראה טוב, אהבתי, העיצוב נוח, הצבעים לא כואבים לי בעיניים, מעולה:) עורך נחמד, אני מעדיף את ZendStudio :) | 
| 
 שיהיה לך בהצלחה , מאוד התרשמתי מהאתר . | 
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:29. | 
	מופעל באמצעות VBulletin גרסה  3.8.6
כל הזכויות שמורות © 

כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ