![]() |
# 1 |
Winner
דירוג מסחר: (0)
|
דומיין PR4
שלום,
כמה שווה היום דומיין שהPR שלו הוא 4? כנ"ל לגבי 5 ו6 אם אתם יודעים. תודה, רום.
# 2 |
חבר חדש
|
כמה שמוכנים לשלם עליו :)
חסר קצת נתונים - יש אתר עם ערך או שאין ערך למה שיש באתר.
מה נושא האתר? האם זה PR אמיתי או שעשו לו ניפוח PR מלאכותי רק בשביל למכור אותו במהירות לאחר מכן. וחוץ מזה למה לקנות אתר עם PR גבוה רק מסיבה זו םם היום ל PR לכשעצמו יש משמעות נמוכה בדירוג של גוגל? |
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
אתר בלי ערך.
רק דומיין עם pr4 בלי נושא. ולא יודע מה זה ניפוח..
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
PR יכול גם לרדת, אתה יכול לנסות לשמר/להעלות לו את הPR ולמכור קישורים יוצאים.
# 6 |
חבר בקהילה
|
הצחקת אותי.... מחירים ממש נמוכים
חוץ מזה שזה לא תלוי רק ב PR4 אלא בכמויות הלינקים שבאים לאתר למשל תמצא אתר עם פי אר 4 בלי קישורים גם... זה יכול להיות כנראה בגלל זיוף PR או בגלל שהדומיין נפל ומישהו אחר לקח אותו...-dropped PR בעניין מחירת הקישורים רוב האנשים קונים רק על פי PR וזה ממש טעות כי אם אני קונה לינק מאתר אחר ואין אליו קישורים ויש לו PR טוב אז אני יקנה רק אם זה זול ורק אם ה PR אמיתי. PR4 בלי קישורים יכול להיות אמיתי גם אם יש אליו נגיד לינק של 2 אתרים עם PR ממש גבוה (PR8) אם יש אתר עם PR אמיתי ו קישורים אל האתר אז PR4 יכול להתחיל ב 200$ האמת... עריכה: יכול להיות 200$ ממש קצת: http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=455647 Last edited by stupiduser; 29-08-07 at 19:52.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|