|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() קודם כל אילן בתור בן אדם הוא אחלה וסבלני מאוד (תאמינו לי) הוא מכין עיצובים יפיפים ומושקעים ברמה לא אנושית! (חחח) אני ממש שמחתי שהוא עבד לצידי בתור מעצב האתר ותאמינו לי כמה שלא שיגעתי אותו ועצבנתי אותו (ואני יכול ליהיות בחור מעצבן מאוד תשאלו אותו
![]() (האתר כרגע לא פועל בגלל שמחליפים לו עיצוב) אני מדברבתור אחד שמכיר די הרבה מעצבים (חברים שלי) והוא ממש משקיען כל עבודה שלו חייבת ליהיות מושלמת לפי דעת הלקוח או שהוא יושב עליה ומכין אותה בדיוק איך שהלקוח רוצה אותה ואם כמה ליטושים שלו,תפריטים יפיפים ווואלה יש לכם עיצוב מ-ה-מ-ם!:qqb003: אני ממש ממליץ עליו בתור לקוח לשעבר שלו ובתור חבר (אני מקווה שגם מצדו ![]() "אחי אני יודע ששיגעתי אותך לכל אורך הדרך וגם עכשיו ![]() ![]() אז מקווה שאתם תיהנו משירותיו כמו שאני נהנתי.... תודה ולילה טוב, שלכם, BenG
תודה על תרומתך.
|
ידוע שהוא אחלה של מעצב וממדל ובן אדם 10
חסום
|
יודע!
אילן אחד התותחים, הוא עבד איתי על האתר ואני ממש מרוצה ממנו, אילן פשוט בנאדם זהב, אין עליו :qqb007: |
![]() |
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
יפה
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני אישית לא מכיר אותו..
אבל העיצוב יפה אהבתי! |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
את האמת, אני לא הייתי כל כך מרוצה ממנו.
הוא היה מסנן אותנו חופשי, לא היה מסכים לעשות לנו איזה עוד קטגוריה של רסיילרים. ויחסית אלינו - הוא יצא לא משהו בכלל. ואנחנו לא יצאנו הכי מרוצים ממנו :S. בכל אופן טוב לשמוע.
חבר בקהילה
|
וואו =) תודה רבה =)
ציטוט:
אין שום סיבבה שבעולםש אני יעשה את מה שביקשתם ממני לעשות.. זאת לא חובה שלי וזאת לא תמיכה או משהו.. על הדברים שביקשתם ממני בסוף משלמים הרבה כסף.. וחוצמזה אני כבר לא מדבר על המוסריות שלכם ואיך שאתם מלכלכים.. סה"כ אתם יוצרים רק על עצמכם רושם רע של ילדים קטנים ולא רציניים שלא יכולים לנהל עסק.. ויכולים רק לקטר ולרחל כמו בנות.. ככה לא תגיעו רחוק... ומספיק עם כל הליכלוכים שנינו יודעים מי בסיפור הזה לא צודק.. אני נתתי לכם את הכל..
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 9 |
הוסטסניון
|
אני לא רוצה להרוס לך את הנושא הזה - אני רק רוצה להגיד לך. שמה שביקשנו ממך זה רק תמונה קטנה שרשום בה "רייסלרים" שגם אותה לא הסכמת לעשות לנו.
ועוד בנוסף לכך הבאת לנו קובץ FLA פגום ובכוונה!
מתאורר / יצא בחוץ
|
מעצב טוב מאוד אבל כבן אדם הייתי נותן לו 7 מתוך 10
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|