|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
שלום רב, מחפש מתכנת בקיא בC וביישומי סלולארי, תשלום הולם
שלום רב לכל חברי הפורום.
שמי אור ואני זקוק בדחיפות למתכנת שבקיא בתחומים הבאים: א. יישומי סלולארי (JAVA לדוגמא) ב. ידע בשפת C (יתרון) אשמח לשמוע ממתכנתים מעל גיל 17 (אך ניתן להתפשר במידה ויפגין רצינות) שיש להם נסיון מוכח ומספר עבודות שהם יכולים להציג בפני בנושאים שצוינו לעיל. המתכנת ידרש להגיע למספר פגישות באיזור ראשל"צן על מנת לעבוד מולי ולסיים את המיזם במהירות וביעילות. בנוסף ידרש המתכנת לחתום על הסכם סודיות פרטי (לא דרך עורך דין) על מנת שלא יהיו בעתיד בעיות כשהמיזם יעלה לאוויר. השכר שאני מציע למתכנת שייבחר יהיה גבוה ביחס לעבודה הפשוטה ויהיו בונוסים נוספים. * מקדמה של 15% תינתן בפגישה הראשונה או אחרי הצגת לפחות שליש מוכן מהמיזם. העבודה היא מאוד מאוד פשוטה אבל אני לא מעוניין לפרט פה יותר מדי. לפרטים נוספים אתם מוזמנים לפנות במייל הבא: or5590@walla.com מבנה המייל שאני מעוניין לקבל יראה כך: 1. קצת פרטים אישיים שיכללו: שם מלא, גיל, נסיון מוכח (אם יש), איזור בארץ ובמה מתמחה. 2. לצרף עבודות כמו ישומים שנבנו בעבר לסלולארי או תוכנית ב-C כאשר העדיפות היא לסלולארי היות והמיזם. 3. למה אני צריך לבחור דווקא בך כמתכנת (לא חובה) 4. לציין מספר סלולארי, בית ומייל. * לתגובות פה יהיה לי מעט קשה להגיב אבל אני אשתדל להיות פעיל פה בימים הקרובים. בתודה מראש, אור בן יוסף. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
בבקשה שים לב למה שהוא כתב:
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
אז בכל זאת מצאתי זמן לבדוק פה כי במאת חשוב לי למצוא את הבן אדם שיעזור לי,
UNI, אני חושב שממך קיבלתי פנייה במייל. אבל אני רוצה להדגיש משהו מאוד חשוב, מה שחשוב הרבה יותר מלדעת C הוא לדעת לבנות יישומים למכשירים סלולאריים ברמה גבוהה ולדעת לקמבל (להתאים) לרוב סוגי המכשירים. מכחה לתגובות רציניות, אור. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|