|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
חדשות טובות למתכנתי הPHP: אין SAFE MODE יותר
http://php.net/SAFE%20MODE
Warning Safe Mode was removed in PHP 6.0.0. זהו, אין סייף מוד יותר מPHP 6.0 =] |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
עד שנגיע שלכולם יהיה 6...זה יקח עוד הרבה הרבה זמן. שלא נדבר על זה שאנשים לא ירצו לשים 6 בדיוק בגלל הסיבה הזאת...אלא אם כן, הערכים של SAFE MODE יהיו מובנים ואם כן, מה בעצם השגת בזה ![]() |
|
![]() |
# 3 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אממ לא מדוייק.
לא עברו ל5 רק בגלל שיש שינוי עצום בין 4 ל5 לעומת בין 3 ל4. המעבר בין 3 ל4 לא היה במבנה השפה, ולא שינו שום דבר, רק הוסיפו. כעקרון זה מה שמתכוונים לעשות בPHP6. להוסיף לPHP4 ולחזור למבנה השפה הקודם.. בכל מקרה אל תהרוס לי תשמחה. ![]() בטח יהיה משהו אחר במקום SAFE MODE.. אבל הם יפיקו לקחים. |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם ילמדו את הPHP לרוץ כיוזר מסויים זה יהיה סוף לכל הצרות.
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לוקח (הרבה) זמן עד שעוברים לגרסה חדשה....זה לא יהיה הוקוס פוקוס.....6 לא יגיע כ"כ מהר לשרתים בארץ. |
|
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני בטוח שזה לא הדבר היחיד שישתנה ב6.
אבל אני מקווה שלפחות הסינטקס של השפה ישאר דומה ל4.. בניה זה בטח לא כ"כ פשוט כמו שזה נשמע אולי בWINDOWS זה פשוט (אל תשכח שמי שכותב את שפות הWINDOWS הם מייקרוסופט ולהם יש גישה מלאה לזה) אבל בלינוקס אני לא בטוח בכלל.. |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אלא להפך, יהם יפתחו יותר את 5 - גרסא 5 תומכת בOOP בצורה הרבה יותר טובה מ 4 ולכיוון הזה העולם הולך, PHP לא ירשה לעצמו להשאר מאחור. אם כבר פתחת את הדיון הזה, אז השינוי אולי המשמעותי ביותר זה ש PHP6 יתמוך באופן מלא ב UNICODE כולל כל הפונקציות הבסיסיות שזה בעצם החידוש המשמעותי!
# 8 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה שאני רוצה זה שיוסיפו באופן מובנה את שמירת הקוד המקופל של PHP במקום כל פעם לקמפל את הדף מחדש.
אבל לזנד יש מוצרים בתשלום שעושים את זה אז לא נראה לי שהם ירוצו להוסיף את זה.
חבר וותיק
|
קצת באיחור..
אם אני לא טועה זה פורסם באתר לפני כמה חודשים |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|