|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() לאחר קריאה של מספר אשכולות פה למדתי הרבה על כל העניין והחלטתי לפתוח "עוסק פטור".
יש לי רק 2 שאלות:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
הם נותנים לך טפסים
אתה מצלם תעודת זהות שלך תעודת זהות של אבא שלך להוסיף לטפסים + אתם צריכים לחתום ביחד אין צורך ביותר מזה |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
1. אתה חייב להגיד להם שהעסק יהיה שלך אבל האופטופוס (לא זוכר איך כותבים) תיהיה אימא/אבא. 2. מספיק רק את הטופס של המעמ, אתה נותן לALm והוא מכניס אותך לקבוצה של "עוסק רשום". בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
מה ההבדל בין עסק רשום למורשה?
וכל בן אדם בן 18 + יכול להיות האפוטרופוס? אח, בן דוד או סתם חבר?
# 5 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה צריך את האישור של טופס פתיחת חשבון בנק גם.. (ככה אני הייתי צריך) אם תביא את הפנקס צ'קים זה נראה לי בסדר.
בכל אופן אל תשכח שאתה צריך להרשם גם לביטוח לאומי.
# 7 |
חבר בקהילה
|
נרשמתי
תודה רבה חברה, כרגע נרשמתי במע"מ ובמס הכנסה.
לפי מה שהבנתי לביטוח לאומי אין צורך להירשם מכיוון שאני מוגדר כעוסק פטור. במידה ואשנה את הסטטוס שלי אאלץ להירשם גם בביטוח לאומי. לא כך? נאמר לי שמותר לעסק להוציא קבלות בלבד, שאותם אני יכול לקנות בחניות מכשירי כתיבה. ביקרתי היום ב"חנן" וראיתי שמה פנקס קבלות קטן יחסית (רבע A4 בערך) ללא הבחנת סוג העסק ועוד פנקס גדול (כדף A4) שבו ישנה הבחנה בין סוגי העסקים (זעיר, מורשה...). אני חייב לרכוש את הגדול או שהקטן גם טוב? כאילו זה משנה בכלל? ושאלה אחרונה: אני רשאי לגבות תשלום מכרטיסי אשראי? ואם כן כיצד? Last edited by msw; 05-06-07 at 16:45.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
וואיש משנה לשנה להתרשם אני רואה הופך לקשה יותר =\ פעם זה היה סתם לבוא עם תעודת זהות ותעודת זהות של הורה עכשיו צריך גם לסחוב אותו צ'קים WHAT THE HELL PEOPLE כבר לא שווה לנסות לפחות עסק אפילו לא בשביל הכיף...
צריך לחזור לימים שהיתי בן 13 צוציק כולם היו כאן מקסימום בני 15 (שחשבתי שהם כבר זקנים) שום חוק חברות שום כלום, שבאמת ראינו ב200 שקל רווח חודשי כסף עצום שאפשר להשטלת איתו על העולם
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מישהו יכול לענות לי על השאלות בבקשה? |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
כרטיסי אשראי אתה צריך לפנות לבנקים כדי לקבל מכשיר סליקה...
בנוגע לקבלת, כל עוד זה מתאים לסוג העסק שלך לעוסק פטור זה מספיק לדעתי. ומקווה שחשבת על הצבא שיבוא בקרוב וידפוק לך בדלת.. ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|