הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=20)
-   -   [2 שאלות] מחר בע"ה אני יפתח עוסק פטור (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=46846)

msw 04-06-07 17:33

[2 שאלות] מחר בע"ה אני יפתח עוסק פטור

לאחר קריאה של מספר אשכולות פה למדתי הרבה על כל העניין והחלטתי לפתוח "עוסק פטור".
יש לי רק 2 שאלות:
  1. אני בן 17. הבנתי שאני צריך להגיע עם הורה ות"ז. הכרחי להביא גם פנקס צ'קים? כי אין לי עדיין והבנתי שהם לוקחים ממני צ'ק אחד לדעת את פרטי החשבון שלי.
  2. לאחר הרישום במע"מ ובמס הכנסה מספיק לי הטפסים שאני אקבל בכדי להיחשב באתר כעסק חוקי או שצריך לבקש עוד משהו?

Lwso.co.il 04-06-07 19:03

הם נותנים לך טפסים
אתה מצלם תעודת זהות שלך תעודת זהות של אבא שלך להוסיף לטפסים + אתם צריכים לחתום ביחד
אין צורך ביותר מזה

KilleR 04-06-07 21:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי msw (פרסם 492187)
לאחר קריאה של מספר אשכולות פה למדתי הרבה על כל העניין והחלטתי לפתוח "עוסק פטור".
יש לי רק 2 שאלות:
  1. אני בן 17. הבנתי שאני צריך להגיע עם הורה ות"ז. הכרחי להביא גם פנקס צ'קים? כי אין לי עדיין והבנתי שהם לוקחים ממני צ'ק אחד לדעת את פרטי החשבון שלי.
  2. לאחר הרישום במע"מ ובמס הכנסה מספיק לי הטפסים שאני אקבל בכדי להיחשב באתר כעסק חוקי או שצריך לבקש עוד משהו?

אתה צריך צ'ק רק עם אתה רוצה להירשם כ עוסק מורשה.
1.
אתה חייב להגיד להם שהעסק יהיה שלך אבל האופטופוס (לא זוכר איך כותבים) תיהיה אימא/אבא.
2.
מספיק רק את הטופס של המעמ, אתה נותן לALm והוא מכניס אותך לקבוצה של "עוסק רשום".

בהצלחה!

snow 05-06-07 10:09

מה ההבדל בין עסק רשום למורשה?
וכל בן אדם בן 18 + יכול להיות האפוטרופוס? אח, בן דוד או סתם חבר?

sagi.av 05-06-07 14:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי snow (פרסם 492677)
מה ההבדל בין עסק רשום למורשה?
וכל בן אדם בן 18 + יכול להיות האפוטרופוס? אח, בן דוד או סתם חבר?

האפוטרופוס זה מי שאחראי עליך
אם חבר שלך אימץ אותך אז לך איתו

MoshikB 05-06-07 15:23

אתה צריך את האישור של טופס פתיחת חשבון בנק גם.. (ככה אני הייתי צריך) אם תביא את הפנקס צ'קים זה נראה לי בסדר.
בכל אופן אל תשכח שאתה צריך להרשם גם לביטוח לאומי.

msw 05-06-07 16:21

נרשמתי

תודה רבה חברה, כרגע נרשמתי במע"מ ובמס הכנסה.
לפי מה שהבנתי לביטוח לאומי אין צורך להירשם מכיוון שאני מוגדר כעוסק פטור. במידה ואשנה את הסטטוס שלי אאלץ להירשם גם בביטוח לאומי. לא כך?

נאמר לי שמותר לעסק להוציא קבלות בלבד, שאותם אני יכול לקנות בחניות מכשירי כתיבה. ביקרתי היום ב"חנן" וראיתי שמה פנקס קבלות קטן יחסית (רבע A4 בערך) ללא הבחנת סוג העסק ועוד פנקס גדול (כדף A4) שבו ישנה הבחנה בין סוגי העסקים (זעיר, מורשה...). אני חייב לרכוש את הגדול או שהקטן גם טוב? כאילו זה משנה בכלל?

ושאלה אחרונה: אני רשאי לגבות תשלום מכרטיסי אשראי? ואם כן כיצד?

snow 06-06-07 10:49

וואיש משנה לשנה להתרשם אני רואה הופך לקשה יותר =\ פעם זה היה סתם לבוא עם תעודת זהות ותעודת זהות של הורה עכשיו צריך גם לסחוב אותו צ'קים WHAT THE HELL PEOPLE כבר לא שווה לנסות לפחות עסק אפילו לא בשביל הכיף...

צריך לחזור לימים שהיתי בן 13 צוציק כולם היו כאן מקסימום בני 15 (שחשבתי שהם כבר זקנים) שום חוק חברות שום כלום, שבאמת ראינו ב200 שקל רווח חודשי כסף עצום שאפשר להשטלת איתו על העולם

msw 07-06-07 19:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי snow (פרסם 493371)
וואיש משנה לשנה להתרשם אני רואה הופך לקשה יותר =\ פעם זה היה סתם לבוא עם תעודת זהות ותעודת זהות של הורה עכשיו צריך גם לסחוב אותו צ'קים WHAT THE HELL PEOPLE כבר לא שווה לנסות לפחות עסק אפילו לא בשביל הכיף...

צריך לחזור לימים שהיתי בן 13 צוציק כולם היו כאן מקסימום בני 15 (שחשבתי שהם כבר זקנים) שום חוק חברות שום כלום, שבאמת ראינו ב200 שקל רווח חודשי כסף עצום שאפשר להשטלת איתו על העולם

אחי אני לא פותח עסק סתם בשביל הכיף.

מישהו יכול לענות לי על השאלות בבקשה?

Hanan 07-06-07 22:16

כרטיסי אשראי אתה צריך לפנות לבנקים כדי לקבל מכשיר סליקה...
בנוגע לקבלת, כל עוד זה מתאים לסוג העסק שלך לעוסק פטור זה מספיק לדעתי.

ומקווה שחשבת על הצבא שיבוא בקרוב וידפוק לך בדלת.. :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:24.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ