|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מי ספק הדומיינים שכדאי לי לבחור לפי הפרטים הבאים:
יש לי 6 דומיינים ישראלים, 4 דומיינים בינלאומים.
אני מחפש: *חברה שתציע לי ריסלר דומיינים\מחירים אטרקטיבים יותר עבור רכישה\חידוש דומיינים עקב כמות הדומיינים שלי. *החברה צריכה להיות בעלת פאנל ניהול סטנדרטי לשינוי פרטי הדומיין. *תמיכה טובה בטלפון\מייל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
לישראלים אני בחרתי ב-LIVEDNS
# 4 |
Permanently Banned
|
www.LiveDns.co.il גם אני בחרתי בהם
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
בסדר , אז הנה.
יש פאנל שלם - לא ממש פאנל , אלה ממש ממשק עם הרבה אפשרויות. הנחות על אחסון אתרים WINDOWS , הנחות על דומיינים ישראלים ועולמיים אפשר "להפקיד" בכרטיס אשראי כל סכום. לדוגמא , הפקדתי 280 ש"ח , קניתי דומיין ב - 90 ש"ח. יישאר לי 190 ש"ח , לקניות אחרות. הפאנל נפרד מהאתר של DTNT - כלומר ההתחברות לפאנל היא לא דרך האתר של דומיין דה נט,יציבות מובטחת. מחירים למגוון ענקי של דומיינים. יש צוות מיוחד של DTNT שמטפל בלקוחות העסקיים ("רייסלר") , עוד פרטים תקבלו מ -DTNT. לדוגמא , יש תמיכה באי-מייל , בכל פעם שאני יירצה שהם ייתקשרו אליי (בשעות העבודה שלהם כמובן) אני מייד שולח מייל והם מתקשרים תוך כמה דקות. לדוגמא , קניתי דומיין,אני רוצה לברר מה איתו. אני מייד שולח מייל ומבקש שהם יבררו , הם מנסים עד שהם מצליחים - והם תמיד מצליחים , ועוד מול ISOC ושעות העבודה המצומצות שלהם... דרך אגב,קהל היעד של הרייסלר הוא לקוחות עסקיים ,אבל גם לקוחות פרטיים יכולים להשתמש בזה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|