![]() |
מי ספק הדומיינים שכדאי לי לבחור לפי הפרטים הבאים:
יש לי 6 דומיינים ישראלים, 4 דומיינים בינלאומים.
אני מחפש: *חברה שתציע לי ריסלר דומיינים\מחירים אטרקטיבים יותר עבור רכישה\חידוש דומיינים עקב כמות הדומיינים שלי. *החברה צריכה להיות בעלת פאנל ניהול סטנדרטי לשינוי פרטי הדומיין. *תמיכה טובה בטלפון\מייל. |
לישראלים אני בחרתי ב-LIVEDNS
|
ציטוט:
פאנל נוח רצח וגם אחלה מחירים |
www.LiveDns.co.il גם אני בחרתי בהם
|
אבל ב - LIVEDNS אין רייסלר :)
DTNT RULZ . |
ציטוט:
|
ב LiveDns כל אחד הוא ריסיילר!
לכן אין ריסליירים... ברגע שנרשמת אתה כבר ריסיילר. שים לב למחירים הזולים (כבר מהדומיין הראשון) ולממשק הנוח. |
ציטוט:
עולם אחר לגמרי , לא משנה כמה הממשק שלכם נוח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש פאנל שלם - לא ממש פאנל , אלה ממש ממשק עם הרבה אפשרויות. הנחות על אחסון אתרים WINDOWS , הנחות על דומיינים ישראלים ועולמיים אפשר "להפקיד" בכרטיס אשראי כל סכום. לדוגמא , הפקדתי 280 ש"ח , קניתי דומיין ב - 90 ש"ח. יישאר לי 190 ש"ח , לקניות אחרות. הפאנל נפרד מהאתר של DTNT - כלומר ההתחברות לפאנל היא לא דרך האתר של דומיין דה נט,יציבות מובטחת. מחירים למגוון ענקי של דומיינים. יש צוות מיוחד של DTNT שמטפל בלקוחות העסקיים ("רייסלר") , עוד פרטים תקבלו מ -DTNT. לדוגמא , יש תמיכה באי-מייל , בכל פעם שאני יירצה שהם ייתקשרו אליי (בשעות העבודה שלהם כמובן) אני מייד שולח מייל והם מתקשרים תוך כמה דקות. לדוגמא , קניתי דומיין,אני רוצה לברר מה איתו. אני מייד שולח מייל ומבקש שהם יבררו , הם מנסים עד שהם מצליחים - והם תמיד מצליחים , ועוד מול ISOC ושעות העבודה המצומצות שלהם... דרך אגב,קהל היעד של הרייסלר הוא לקוחות עסקיים ,אבל גם לקוחות פרטיים יכולים להשתמש בזה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ