|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
דרושה חבילת איחסון ודומיין ישראלי..!
אני רוצה להזמין איחסון של 250 מגה בייט ו25 גיגה בייט תעבורת נתונים.
שרת מהיר שלא נופל כל 2 דק' (כי כבר עדיף לייקוס). חברה אמינה ואני רוצה להתחייב ל 5 חודשים אין לי כוח כל יומיים לרוץ לבנק. הדומיין המבוקש הוא דומיין ישראלי. 100 ש"ח מקס'. ואני רוצה הנחה בגלל שאני מזמין ל 5 חודשים.. ![]() המשך יום נעים.
# 2 |
חבר וותיק
|
שלום splyter,
אשמח להציע לך את ההצעה הבאה: 250MB שטח לאחסון 20GB תעבורה רק 100 ש"ח ב-5 חודשים. החבילה כוללת: - מערכת הפעלה Linux, הפצה: Fedora Core 5. - ממשק DirectAdmin לניהול חשבון המשתמש. - מסדי נתונים MySQL ללא הגבלה. - ממשק phpMyAdmin לניהול מסדי הנתונים. - התקנת שמות מתחם בחשבון ללא הגבלה. - תת שמות מתחם לחשבון ללא הגבלה. - תיבות/חשבונות דואר אלקטרוני Pop3 ללא הגבלה. - הפניות דואר אלקטרוני ללא הגבלה. - מענה אוטומטי לתיבות הדוא"ל ללא הגבלה. - תיבות "עקוב אחרי" ללא הגבלה. - מסנני SPAM לתיבות הדואר. - אנטי וירוס לתיבות הדואר. - חשבונות FTP ללא הגבלה. - מערכת סטטיסטיקות: AwStats. - תמיכה ב: HTML, PERL, PHP, CGI-BIN ועוד... - דפי שגיאה מותאמים אישית. - הגנת תיקיות בסיסמא. מפרט השרת: מעבד: (Intel Core 2 Duo (Conroe זיכרון: 2GB DIGMA DDR2 דיסק קשיח: 160GB Western Digital חיבור לאינטרנט: 100Mbit משותף רישום שם מתחם: שם מתחם בעל סיומת co.il. או org.il. רק 100 ש"ח לתקופה של שנה. *הצעה מיוחדת להודעה זו. מוזמן מDTNT, נרשם על שמך. סה"כ לתשלום: 200 ש"ח. יצירת קשר: טלפון סלולרי: 054-8152542 (שמעון) דוא"ל: gak@sprint-serv.net מסנג'ר: excdevelop@gmail.com הודעות קוליות/שיחה בספיקו (קו למחשב): 057-6500000 שלוחה 4040 או בעמוד יצירת קשר/הזמנה באתר. עסק חוקי ומספק קבלות. www.sprint-serv.net |
![]() |
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
שלום לך,
אשמח להציע לך את החבילה הבאה: 250 מגה אחסון, 25 ג'יגה תעבורה , כל השאר ללא הגבלה - רק ב 30₪ לחודש. סה"כ לחמישה חודשים ₪ 150 + דומיין ישראלי - 130₪ סה"כ 280₪. * הדומיין הישראלי מוזמן לשנה. לשאלות נוספות אתה מוזמן להתקשר: 0523873298 יום טוב ושבוע טוב שיהיה לנו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|