![]() |
דרושה חבילת איחסון ודומיין ישראלי..!
אני רוצה להזמין איחסון של 250 מגה בייט ו25 גיגה בייט תעבורת נתונים.
שרת מהיר שלא נופל כל 2 דק' (כי כבר עדיף לייקוס). חברה אמינה ואני רוצה להתחייב ל 5 חודשים אין לי כוח כל יומיים לרוץ לבנק. הדומיין המבוקש הוא דומיין ישראלי. 100 ש"ח מקס'. ואני רוצה הנחה בגלל שאני מזמין ל 5 חודשים..:) המשך יום נעים. |
שלום splyter,
אשמח להציע לך את ההצעה הבאה: 250MB שטח לאחסון 20GB תעבורה רק 100 ש"ח ב-5 חודשים. החבילה כוללת: - מערכת הפעלה Linux, הפצה: Fedora Core 5. - ממשק DirectAdmin לניהול חשבון המשתמש. - מסדי נתונים MySQL ללא הגבלה. - ממשק phpMyAdmin לניהול מסדי הנתונים. - התקנת שמות מתחם בחשבון ללא הגבלה. - תת שמות מתחם לחשבון ללא הגבלה. - תיבות/חשבונות דואר אלקטרוני Pop3 ללא הגבלה. - הפניות דואר אלקטרוני ללא הגבלה. - מענה אוטומטי לתיבות הדוא"ל ללא הגבלה. - תיבות "עקוב אחרי" ללא הגבלה. - מסנני SPAM לתיבות הדואר. - אנטי וירוס לתיבות הדואר. - חשבונות FTP ללא הגבלה. - מערכת סטטיסטיקות: AwStats. - תמיכה ב: HTML, PERL, PHP, CGI-BIN ועוד... - דפי שגיאה מותאמים אישית. - הגנת תיקיות בסיסמא. מפרט השרת: מעבד: (Intel Core 2 Duo (Conroe זיכרון: 2GB DIGMA DDR2 דיסק קשיח: 160GB Western Digital חיבור לאינטרנט: 100Mbit משותף רישום שם מתחם: שם מתחם בעל סיומת co.il. או org.il. רק 100 ש"ח לתקופה של שנה. *הצעה מיוחדת להודעה זו. מוזמן מDTNT, נרשם על שמך. סה"כ לתשלום: 200 ש"ח. יצירת קשר: טלפון סלולרי: 054-8152542 (שמעון) דוא"ל: gak@sprint-serv.net מסנג'ר: excdevelop@gmail.com הודעות קוליות/שיחה בספיקו (קו למחשב): 057-6500000 שלוחה 4040 או בעמוד יצירת קשר/הזמנה באתר. עסק חוקי ומספק קבלות. www.sprint-serv.net |
|
ציטוט:
|
שלום רב,
אשמח להציע לך את החבילה שביקשת במחיר של 90 ש"ח ל-5 חודשים. ודומיין ישראלי במחיר של 120 ש"ח לשנה. אשמח לראותך בין קהל לקוחותינו, :) בברכה, עומר. |
שלום רב..
מחיר החבילה שביקשת הוא 100 ש"ח ל 5 חודשים! חברתינו מעניקה 3 ימי התנסות בחינם ומתחייבת ל 99 אחוז זמינות שרת! מחיר דומיין ישראלי: 150 ש"ח לשנה ו 250 ש"ח לשנתיים הדומיין נרשם על שמך ובא עם פאנל ניהול+תמיכה מצד החברה! המשך יום נעים :) |
שלום לך,
אשמח להציע לך את החבילה הבאה: 250 מגה אחסון, 25 ג'יגה תעבורה , כל השאר ללא הגבלה - רק ב 30₪ לחודש. סה"כ לחמישה חודשים ₪ 150 + דומיין ישראלי - 130₪ סה"כ 280₪. * הדומיין הישראלי מוזמן לשנה. לשאלות נוספות אתה מוזמן להתקשר: 0523873298 יום טוב ושבוע טוב שיהיה לנו. |
חברת לייטסרב תשמח לארח אותך,ובמחירים מפתיעים!
אחסון 250 מ''ב ו30 ג'יגה תעבורה ב150 שח בלבד! (לחצי שנה) דומיין ישראלי לשנה ללקוחותינו רק 110 שח! פרטים ליצירת קשר אתי,בחתימה. |
|
חבילה:
שטח אחסון: 250 MB תעבורה: 25 GB כל השאר ללא הגבלה מחיר לחמישה חודשים: 120 ש"ח. מחיר לשמונה חודשים (חודשיים מתנה): 150 ש"ח. מחיר דומיין ישראלי: 110 ש"ח לשנה. לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר באחד מן הפרטים אשר בחתימה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ