|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
[Pluse.biz] - מחפש אחר שותף חדש לעסק
שלום לכולם,
עסק Pluse.biz קיים כ-8 חודשים בשוק ההוסטינג. אני מחפש שותף חדש רציני שמוכן להשקיע. הדרישות: *גיל 16 ומעלה *ידע שוטף בפאנל הניהול DA *ניסיון בעבר בניהול עסק אחסון *שיהיה לו פלאפון, ICQ\MSN, וכו' השקעה כספית כמעט ולא תהיה! אולי רק על העיצוב שבקרוב העסק ירכוש, ופה ושם מספר הוצאות שהעסק יזדקק להם. הכי חשוב שהשותף לא יהיה "עצלן", שידאג לעסק, שיתמוך בלקוחות, והכי חשוב שיפיץ את העסק לקבלת לקוחות חדשים. פניות בפרטי בלבד! להשאיר לי את הפרטים הבאים: שם מלא: גיל: מגורים: ניסיון קודם: ידע: דרכים ליצירת קשר: והכי חשוב לרשום למה הוא חושב שדווקא הוא מתאים לנהל את עסק Pluse.biz. שוב אני מזכיר אנשים שמוכנים להשקיע בלבד! אני רוצה אנשים רצינים. תודה רבה והמשך ערב טוב. Last edited by MaorA; 03-01-07 at 23:26.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
שם מלא: דן
גיל: 15 מגורים: נצרת עילית ניסיון קודם: תומך טכני במספר חברות WEBITEM CAELUM FRESHSERV וכו' מעצב (פעם אבל הפסקתי לעצב אתרים) גם הייתי המנהל העסקי של המעצב מתן נציג מכירות ואם נחשב עבדתי בחנות מחשבים בחופש הגדול ידע: HTML PHOTOSHOP פאנל DA ו CA מערכות מוכנות מודים סקינים הכל 3 שפות אנגלית רוסית ועברית MYSQL קצת ועוד כמה דברים דרכים ליצירת קשר: פלא: 0508452919 כמובן אני גם משתמש באייסיקיו מסן וסקייפי אני יעביר לך כבר בפרטי מסיבות אישיות ועכשיו למה לדעתי אני צריך להיות שותף בעסק: 1) אין לי בעיה לרשום אותו שניהיה פה סגולים 2) יש לי כמה עיצובי איכסון ממש יפים מוכנים אין בעיה להשתמש בהם לעסק 3) אם אני זוכר נכון גם אתה גר בנצרת עילית ועכשיו כמה שאלות שלי שלי כמה שותפים כבר יש לעסק? (כמובן גם איך הרווחים מתחלקים) האם לעסק יש שרת יעודי או ריסלר? דן. Last edited by shev.com; 15-05-13 at 10:24.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|