|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש חברה מקצועית שבונה אתרים.
אני צריך אתר אותו דבר כמו זה, http://www.roseonline.ph/
בעיקרון אותם התכונות שיש באתר הזה, כל מי שיציע שרות וישאל מה יש באתר הזה אני לא יקבל את השרות כי זה טיפשי לשאול אותי אם, אפשר לדפדף באתר לבד. תודה רבה מיכה, תביעו הצעות מחיר כאן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
הבנתי שזה משחק.
ואתה מבקש לפתח עבורך משחק? אי אפשר להיכנס סתם למשחק, לדעת מה אתה רוצה ולתת לך הצעת מחיר. יותר מקצועי ונכון יהיה שאתה תכתוב מה אתה צריך, שזה יהיה יותר מדוייק. כי לך תדע מה הולך בפאנל ניהול של האתר הזה.
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
Udi אם היתה קורא טוב אז היתה רואה שכתבתי אתר ולא משחק, ובקשר למה שכתבתה לא הבנתי למה התכוונתה בדיוק.
Amos איזה פרטים אתה צריך בדיוק? תן לי דוגמא לפרטים -פאנל ניהול קל ונוח -בלוקים כמו באתר כמובן -אפשרות לעריכת דפים -תוכן -תפריטים -כתובות ותמונות ועוד... אם יש אחד מיכם מקצועי מאוד אז שיכתוב פה הצעת מחיר נשב ונדבר. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אתה רוצה אתר כזה? מערכת כזאת? משחק כזה? מה? אתה לא מובן אולי תוכל להביא דוגמא אחרת?? תודה |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
מערכות כמו שרצית ועיצוב..
יעלה לך בסביבות ה 1000 +- מחיר מדוייק אני יגיד לך באחת מתוכנות המסרים. המלצות תוכל לשאול ולשמוע כן ועכשיו ויש לך גם בחתימה. הרמה גבוהה מאוד, אני יכול להבטיח. במידה ותיהיה מעוניין, תשאיר לי פרטים בהודעה פרטית - פלא',אימייל,אייסייקיו,MSN. יום טוב. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלום, שמי עדן דהן.
אשמח להציע לך את ההצעה שלי. בנית האתר - קידוד העיצוב לפי התקן וכו'. מערכת ניהול תוכן בלוקים חדשות כתובות וכו'. עיצוב מקצועי מותאם לפי בקשת הלקוח. מחיר 800 ש"ח. מחיר כולל דומין עולמי: 850 ש"ח. מחיר כולל דומין ישראלי: 1000 ש"ח. במידה ואתה מעונין : 0509849995 בברכה, עדן דהן. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|