|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
[בקשה] הצעת מחיר לעיצוב
עיצוב פרוטפוליו.
אני מבקש הצעת מחיר לעיצוב דף ראשי ודף פנימי. מבנה הדף הראשי: - תפריט אופקי - מכיל איזור לחדשות על האתר.. - " " להמלצת לקוח.. - .......... שטח שיהיה מעוצב כמו באנר אבל מרובע..שם אני ישים כל מיני הודעות על מבצעים והכל.. - מקום לכתוב טקסט ברוכים הבאים רגיל.. מבנה דף פנימי: 90 אחוז מהדף יהיה טקסט מסויים.. 10 אחוז הנותרים יהיו צד שמאל ששם יהיו כל מיני קישורים..הודעות..משהו בקשר לאותו דף..בלי כותרת מסויימת. הפרדה נחמדה כזאת של קו או משהו.. בדף הפנימי למעלה אני רוצה תת תפריט.. אם נגיד יש "מערכות", אז בתת תפריט יהיה "גלרייה", "ניהול תוכן" וכו'. גם התפריט הזה אופקי. אני מניח שזה הכל.. כמה זה יעלה לי? מעצבים..תנו הצעות...ואם אפשר לצרף קישור לתיק עבודות. ואולי לא הייתי צריך להביא את הפירוט..אבל פעם ראשונה שאני מבקש הצעת מחיר לעיצוב. ![]()
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אוכל לעשות הכל במחיר של כ-400 ש"ח. במידה ואתה מעוניין אתה מוזמן ליצור קשר או בפרטי או באייסיקיו 6003261 או במסנג'ר nitay.has@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אני צריך את העבודה עכשיו
אז אם אתה מעוניין אני מוכן לעשות לך את זה ב 400 ש''ח. רק להודעה זאת, המלצות יש בחתימה. אתה מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית אם תיהיה מעוניין, תשאיר פרטים ליצירת קשר איתך ואני כבר יצור איתך קשר. תיק עבודות תקבל בהודעה פרטית אם תיהיה מעוניין. יום טוב. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=33451
נא לא להגיב באשכול, כי זה יקפיץ. במידה ואתה מעוניין, יצירת קשר או שם או: ICQ: 610789 יום טוב.
# 10 |
חבר מתקדם
|
אשמח אם תיצור איתי קשר, יש לי הצעה בישבילך - רק במידה והינך מוכן לשלם סכומים כמו 600 שקל לעיצוב.
אייסיקיו: 246-550 \ מסנג'ר: niko@dbit.co.il . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|