![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
המדור פתוח להצעות
שלום לכל גולשי הוסטס.
יש ברשותי אתר הנקרא "המדור" זהו אתר תוכן איכותי על תכנים רבים כמו תיכנות גראפיקה משחקים ועוד. http://www.themador.org (לא נתמוך בFF עד להעלאת העיצוב החדש) החלטתי להרחיב פינות והצעתי היא כזו - במידה ויש לך רעיון טוב לפינה חדשה באתר אני אוכל לעזור לך לממש אותו בנוסף תרוויח ממנו כסף (באופן ישיר). זאת אומרת נגיד ואתם רוצים לפתוח פינת סיקורי משחקי מחשב אז אני אספק לכם: 1. מערכת שאתכנת במיוחד עבור האתר 2. אשיג עיצוב (במידה ואתם תוכלו זה יהיה נהדר) 3. הרווח הכספי שלכם יגיע ממודעות שלכם - אתם תנהלו חשבון "גוגל אדסנס" - ז"א שכל הרווחים מהמודעות יהיו שלכם (100% מהרווחים של המודעות יהיו שלכם וזה יהיה החשבון שלכם - הכסף ישלח אליכם ולי לא תהיה גישה אבל יהיו שם מספר מודעות שהן שלי - כדי לכסות על מערכת וההשקעה שלי). 4. קידום האתר במנועי חיפוש והתאמת המערכת למנועי חיפוש (אני לא מקצועי אבל יש תוצאות). 5. לא תצטרכו לדאוג לאחסון דומיין ודברים כאלו - כל מה שתצטרכו לדאוג לגביו זה תוכן נגיד בדוגמא הזו סיקורי סרטים איכותיים וטובים וכמה שיותר. 6. לא תצטרכו לדאוג לפרסום - אני אפרסם באתר שלי כמובן, אבל אם תפרסמו הרווחים שלכם יגדלו. מה יוצא לי מזה? 1. חלק מהמודעות שבפינה יהיו שלי 2. עוד פינה לאתר שלי... (: אתם אולי תחשבו כמה לעזאזל כבר אפשר לעשות מאתר כזה? (לאתר הראשי שלי יש רק 400 כניסות ביום) ואתמינו או לא הוא עושה רווחים גדולים יותר מאשר אתר אחר שלי שהיה לו 6 אלף כניסות יחודיות ביום. ![]() מה מיוחד בדרך שבה את\ה תרוויח כסף? 1. אני מכיר תמערכת היטב ומכיר שיטות טובות להגדיל באופן רציני את הרווחים. 2. הם אמינים! אם לא מרמאים אותם הם לא ירמאו אתכם! מה הפואנטה בעצם? זה פשוט - אתם כותבים סיקורים ואני דואג לשלב בהם מודעות (עם שיטות מיוחדות שיגדילו את הרווחים שלכם) וכל עוד אתם שותפים לאתר אתם מרוויחים מאותם סיקורים (ז"א אתם יכולים להרוויח מאותו סיקור במשך כמה חודשים). מילכוד? כל עוד אתם שותפים באתר הפרסומות שלכם יופיעו בו. מתי שלא תהיה שותפים הפרסומות יורדו והסיקורים שלכם ישארו! ז"א כל מה שאתם כותבים -> שייך למערכת\פינה. עדיף פשוט להישאר שותפים לא? - אתם תיחשבו כשותפים כל עוד תיצרו סיקור אחד כל 10 ימים (3 בחודש) - כל סיקור נכתב במשך 45דק' עד לשעה וחצי... לא קשה במיוחד. הערות: - אני לא עובד עם אנשים לא רציניים, לכן הדרישה הראשונית (בכדי שאשקיע בכם מערכת PHP + אחסון, פינה, פרסום, זמן וכו') אז הדרישה היא 25-50 סיקורים\דפים... - עליכם לכתוב ברמה בנונית פלוס - ואתם צריכים לכתוב כמו שצריך! לא דפים\סיקורים באורך 5 שורות עלובות. ![]() כמה אפשר להרוויח מזה? ![]() טוב אני לא הולך לפרסם פה מה הרווחים שלי אבל אוכל לומר שאני מגיע ל-3 ספרות בחודש .. בדולרים. אילו פינות אפשר ליצור באתרך? כל מה שתרצו! תציעו! אני פתוח להצעות. רק דבר אחד עליכם לדעת שהסיפתח לפתיחת האתר צריך להיות גדול. הערה: תחום הגראפיקה כבר תפוס - אבל אפשר לעזור בפיתוחו ועדיין לעבוד באותה צורה. ![]()
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 15-10-06 at 14:25.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
ממליץ לעבוד איתו, בן אדם שלא "ידפוק" אתכם...
אחלה בן אדם, אחלה אתר הקים.
# 9 |
חבר וותיק
|
יצרתי קשר עם כולכם.
ובנוסף יש לי להזכיר ש: הניסיון שלי בתחומים: SEO: חודשיים באופן מעשי ושלוש חודשים של למידה עצמית לפני PHP\תכנות בניית אתרים: שנה וכמה חודשים כסף באינטרנט\עבודה עם גוגל אדסנס\אדבריט: 3-4 חודשים והולך נהדר בנוסף ניהלתי משחק דפדפן War Army. יש לי פרוייקטים נוספים לעתיד שלא אזכירם כאן עוד שירותים שיוצאו מטעם "המדור". לאלו שיהיו רציניים - אני אפרט יותר על הרווחים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|