|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים 2 תמוכים לחברת cRv
שלום חברי הוסטס ,
cRv בימים הקרובים עומדת להפתח , אנו מחפשים תומכים אשר יתמכו בלקוחות שיהיה להם ידע רב בהתקנת מודים לפורומים + התקנת פורומים מכל הסוגים. ללא שגיאות כתיב סבלי , מנומס התגמול כסף. מלאו את הפרטים הבאים : שם : שם משפחה : פלאפון : איסקיו : מסנג'ר : וידע כללי . את כל הפרטים אתם מוזמנים לשלוח לאיימיל : OsHeR@cRv.Co.il אנו ניצור איתכם קשר בהקדם האפשרי , בברכה , אושר כהן . |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אני ממש ממליץ על LTK
הוא גם פתח אשכול שהוא מחפש ליהיות תומך: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=31637
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלום רב.
ברצוני להיות תומך בחברתה מסויימת. פעם החברה סטייל-הוסט פרסמו קריטריוניפ, העתקתי לעצמי ועניתי עליהם... ואז שמרתי לפעם הבאה שאני אציע את עצמי... ציטוט:
דרכים ליצירת קשר: מסנג'ר: ttrll@coolmail.co.il אייסי קיו: 44477200 במידה ואתה מעוניין אני אביא לך גם את מספר הפלאפון שלי. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום דירוג מסחר: (0)
|
שם : דניאל
שם משפחה : פולצ'ק פלאפון : יינתן לפי דרישה איסקיו :477943611 מסנג'ר : orpol5@hotmail.com מתעסק כבר 4 שנים בתחום האינטרנט, ואני מעוניין לעבוד כתומך טכני בחברת האיחסון, יש לי ידע נרחב בתחום האינטרנט והשרתים, ואני חושב שאני מסוגל לתרום. שפה רהוטה, ללא שגיאות כתיב, ידע וניסוח ברורים. אנגלית ברמה גבוהה, מסוגל לדבר באנגלית בלבד עם לקוחות מחו"ל. רצון לעזור ולתמוך. ידע בלינוקס וידעבשרתי ווינדוס. שרתי רדיו. שליטה מלאה ב DA אנגלית / עברית ו Plesk . דומיינים בינלאומיים וישראלים - ידע נרחב בטיפול בדומיינים (החלפות DNS, הדרכה לעבודה עם לוחות בקרה, וכו'). מתקין את כל סוגי המערכות המוכנות (PHP, ASP וכל הסוגים). מתקין את כל המודים לכל סוגי המערכות המוכנות. ידע נרחב בשפות תכנות: Html,JScript,ASP,Xhtml,PHP,WAP Shtml ועוד כמה. וידע רב בבנית ישומי Visual Basic גם ב DOT NET וגם ב ויז'ואל בייסיק 6. (הכולל ידע ב ADO.NET ו ASP.NET) וגם קצת Assembly. אני גם בונה מערכות בPHP מותאמות אישית כגון מערכות עדכון לפורטל, מערכות להוסט ועוד. עבדתי בערב בחברת Serv-net למרות שלא היה בי צורך. אולי תאי קאיש יוכל להמליץ אם ירצה. המלצה יש לי גם מ A1ex (טו-דנס). התמיכה תינתן דרך תוכנות המסרים ICQ ומסנג'ר וSKYPE ובנוסף אם יש אז גם דרך מערכת התמיכה של האתר. כמובן שגם תמיכה בדוא"ל אפשרית. -- אני לא מתכוון לתת מספר טלפון נייד / כל פרט אישי אחר -- התמיכה היא דרך חלונות אינטרנט בלבד -- (אם יידרש אחרת, בא בחשבון). Last edited by OrPol; 27-09-06 at 15:36.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
שם : בר
שם משפחה : אם זה ממש חשוב לך אני אוכל לתת לך בפרטי / תוכנות מסרים פלאפון : כנ"ל איסקיו : 847435 מסנג'ר : smile@vhost.co.il (אין לי בעייה לפתוח חדש בשביל החברה)
וזהו בעקרון, אם אתה צריך פרטים נוספים צור קשר (פרטים בחתימה) המשך יום נעים, בר |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |