|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מעצב לפורום\אתר מסויים ..
שלום לכולם .
אני מחפש מעצב פורומים ואתרים לפרוייקט מסויים . אני פותח פורום ואתר (שיפתח בהמשך...) בנושא המוזיקה . זהו אתר בעל הורדות מוזיקה ותכנים שונים כמו חדשות בעולם הבידור וכו' .. האתר היה כבר פתוח פעם ונסגר עקב לחץ בלימודים וחוסר פעילות . כרגע אנחנו רוצים לעלות את הפרוייקט חזרה שיהיה יותר חזק ויותר יציב וכמובן שיהיה איכותי . בשביל להחזיר את הפרוייקט לאוויר אנחנו צריכים מעצב שיוכל לעזור לנו בצד של העיצוב . * המעצב שיעצב לנו את הפורום וימשיך לתמוך בפרוייקט בצד של העיצוב יצטרף אלינו כבעל הפרוייקט. אני יודע שזאת לא ממש מה שהרבה מעצבים מחפשים אבל אין לנו כרגע אפשרות להוציא כסף על עיצוב . אנחנו מחפשים רק אנשים רציניים , אנחנו לא רוצים להתחיל לשחק במשחקים עם אף אחד . חשוב לזכור שאנחנו רוצים לפתוח פרוייקט רציני ובוגר שיוכל רק לתרום לרשת הישראלית . דרכים ליצירת קשר : מסנגר : vsound@ngf.co.il מסנגר 2: vadim@lan-il.com אימייל: vsound@sounds-il.com איסיקיו : 282181278 תודה והמשך גלישה מהנה , ודים לאנין . |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
או שלא הבנתי נכון? |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אבל ברגע שאני יראה שזה מתפתח זה יהפוך לאתר מוזיקה של חדשות מוזיקה תוכניות רדיו וכדומה . Last edited by VSounD; 23-09-06 at 15:03.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|