|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש שותף לאתר העלאות קבצים ראשון מסוגו בארץ!
שלום רב,
בימים אלו רכשתי מערכת העלאות קבצים (מערכת עלאות קבצים - לא תמונות!), מערכת מתקדמת ומשוכללת מאוד, בעלת אפשרויות רבות מאוד, עם אפשרות למשתמשים רגילים ומשתמשים בתשלום וכו... המערכת דיי דומה ל-megaupload.com, רק שבמערכת הזו אפשר גם להרשם בחינם ולכל משתמש יש פאנל ניהול משלו עם הקבצים שהוא העלה וכו... חשוב לציין שהאתר יהיה בעברית! (אני לא מעוניין להציג פה את המערכת, רק מי שרציני ומעוניין יראה אותה) חשבתי כבר על דומיין... לא צריך דומיין ישראלי...לדעתי דומיין עולמי הרבה יותר יפה מישראלי... ואני אקנה אותו... עיצוב? אני כבר אמצא מעצב... עכשיו אני מחפש שותף שמעוניין להקים איתי את הפרויקט הגדול... מה שהשותף צריך לעזור בו זה השרת. אני לא מדבר על שרת של 5 גי'גה...חח אלא על שרת יעודי... אני מחפש מישהו רציני, בעל זמן להשקעה באתר... הרעיון הזה יכול להצליח מאוד... אם מישהו אכן מעוניין. פלאפון: 0542015471 (אפשר גם ליצור קשר עם הפרטים שבחתימה) **חשוב לי לציין שאני רציני מאוד, ואם תהיה אפשרות אז אני מעוניין גם לעשות חוזה** Last edited by TheShark; 14-08-06 at 18:10.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כמה אפשר לשגע, אתה לא קולט שאני לא היחיד שמנהל את האתר הזה... ואני לא משלם לאיגור... תאמין לי שלא... אני ואיגור מכירים כבר הרבה זמן, ואנחנו גם מנהלים אתר ביחד... והוא יודע שכיף לעבוד איתי... ועכשיו אני אשמח אם לא תגיב יותר באשכול הזה. תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מה זה קשור לאשכול הזה? אני פשוט לא מבין... אתה מכיר אותי? פעם דיברת איתי? משהו לא מוצא חן בעינייך פשוט מאוד תשלח יל הודעה פרטית ואני אענה לך... לא בא לך? אז תתרחק מהאשכולות שלי.. בסדר? ביי... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|