|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
רוצים להיות יחצנים באינטרנט ולהרוויח כסף? - כנסו
שלום,
מי שלא מכיר אותי נעים מאוד מאוד אני אליאב לנקרי. לאחרונה התחלתי לעבוד בחברת פרסום ושמה Teenk - פתרונות פרסום ושיווק לנוער, חברה מבטיחה ומקצועית בעלת חזון להיות "ג' יפית של הנוער". למה באתי לפה? מידי שבוע החברה מעלה קמפיין אינטרנטי שאותו על ה"יחצנים" לפרסם לכל מי שהם מכירים באינטרנט, ואני מחפש יחצנים שיהיו תחתי כביכול. איך זה עובד? ברגע שסיכמנו את כל התנאים (אתם ואני), אני מכניס אותכם למערכת ע"י שם פרטי תמונה תאריך לידה וכל מיני פרטים אישיים קטנים, ברגע שעולה קמפיין חדש (במקרה שלנו זה יום ראשון - קמפיין למוטורולה מיוזיק) אתם מקבלים את הכתובת הייחודית לכם, ומתחילים להפיץ אותה בדרך ישרה, לכל מי שאתם מכירים, זה יכול להיות אפילו בפורומים, צ'אטים, אתרי אינטרנט וכדומה. איך אני מתוגמל (כסף)? לכל אחד מן היחצנים בעמוד הקבוצה שלו כתוב "ניקוד יומי" דרך שם הוא יוכל לדעת כמה הוא הביא היום, המטרה שלך היא להרוויח? איך? מכך שתביא יותר אנשים! (פחות מ-300 לא מקבלים כסף) על 300 איש - 30 ש"ח על 600 איש - 120 ש"ח על 1000 איש - 200 ש"ח בסך הכל, מקמפיין שבועי יחצן יכול לעשות 200 ש"ח! ואם נגיד והיה באותו החודש 3 קמפיינים שונים, והלך לכם טוב תוכלו לצבור 600 ש"ח בלי כמעט עבודה פיזית קשה! הדרישות שלי - בן 15 ומעלה. - בעל חשבון בנק, שאני אוכל להפקיד במידת הצורך. - לא קטנוני, ולא שוויצר, הכוונה שברגע שאתם מתחילים לדבר איתי אל תגידו - "אני יביא 700 ביום! זה קטן עליי!" || זה ממש לא עושה לי את זה, ויצא לי לעבוד מול אנשים כאלו. - אתם אמורים לסמוך עליי, ועל חברת טינק. אז כל מי שבאמת, יש לו את היכולת ולא סתם רוצה לנסות את עצמו אלא רק כאלו שבאמת מתכוונים להצליח ולהשקיע שיבואו אליי לאייסי 237329, ונסגור עניינים. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
2131784 צור קשר באי סי קיו, אני הולך לעבודה כרגע נדבר בלילה או מחר (יום שישי)
אחראי פורום
|
מתי מקבלים את הכסף?
כל שבוע/חודש? צריך להגיע לסכום מסויים? כשאתה אומר 300, 600 זה לחיצות או אנשים ייחודיים?
|
|