|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין לקבל הצעת מחיר למערכת PHP
אהלן,
אני מחפש מתכנת PHP שיבנה/ימכור לי מערכת עדכנוי תוצאות ספורט. אני מניח שאתה הרעיון הכללי כולכם מכירים, לכן אני אפרט בקצרה: 1. פאנל: *הדרך שבו יופיעו המשחקים למשתמש וכל שאר הפרטים תוצג בהמשך. הוספת קטגוריה: הוספת הקטגוריה תציב טבלה חדשה של משחקים (שלכולם נושא משותף), נניח "ליגת העל- כדורגל ישראלי" + אפשרות להוספת סמלון שיופיע בצד (דגלון של המדינה/ליגה). סידור קטגוריות מחדש- סידור הקטגוריות כך שיופיעו באיזה סדר שארצה בדף הראשי. הוספת משחק: בוחרים באיזו קטגוריה יהיה המשחק, באיזה שעה הוא יתחיל, קבוצת בית (שדה שבו מכניסים טקסט עם שם הקבוצה), קבוצת חוץ (אותו דבר). עריכת משחקים: באחד הדפים בפאנל תופיע רשימה של כל המשחקים (מסודרים לפי הקטגוריות) וליד כל משחקים יהיו האפשרויות: מחיקה- כאשר מוחקים את כל המשחקים מהקטגוריה היא לא תופיע בדף הראשי, אך עדיין תשאר כאפשרות לעתיד. התחלת משחק- המשחק יתחיל בשעה שנקבע לו בתהליך הוספת המשחק (אוטומטי). התחל/סיים מחצית- המשחק יעבור למצב מחצית (או להפך- תתחיל המחצית השנייה)ידנית, לאחר לחיצה על "העבר משחק למצב מחצית". התחל הארכה- תתחיל ההארכה של המשחק (במידה ויש צורך). התחל הארכה- יסתיים החלק הראשון של ההארכה או לחלופין יתחיל החלק השני. התחל פנדלים- מתחיל מצב פנדלים. סיום משחק- המשחק יעבור למצב סיום ידנית, לאחר לחיצה על "העבר משחק למצב מחצית". עדכון תוצאה- התוצאה תתעדכן טקסטואלית דרך הפאנל. לחיצה על עדכן תוצאה תביא לפתיחת חלון בו תעודכן התוצאה. פרטים שוליים- כרטיסים צהובים אדומים (יעודכן כמו בגולים), מבקיעים וכו... בעצם לא צריך אפשרות לכל אחד, רק ללחוץ על "הכנס פרטי משחק" ואז לבחור לאיזו קבוצה להכניס ואז בדרך טקסטואלית לרשום נניח (בלה בלה | 1-0). הוספת פרטים מותאמים- הוספת פרטים שזה שלא צריך לעשות לכל אחד משהו מיוחד: תיבת טקסט שתופיע לאחר לחיצה על "הוסף פרטים מותאמים למשל זה". הטקסט שאני אכניס שם (כמה פעמים שארצה) יופיע במיקום כלשהו באתר. דוגמא לפרטים משניים---כרטיס ראשון, חילוף ראשון וכו... 2. האתר- צד המשתמש: המשתמש יראה את התוצאות כמו בכל אתר העדכון תוצאות (טבלה במיקום כלשהו באתר עם כל הפרטים שהמנהל הוסיף דרך הפאנל). לחיצה על התוצאה תביא לפתיחת החלון קופץ ובו יהיו הפרטים המשניים מתחת לתוצאה עצמה (המבקיעים/כרטיסים וכל השאר מתחת לקבוצה של השחקן ובאמצע כל "הפרטים המותאמים". לאחר כל עדכון גול גם בחלון של המשחק תתעדכן התוצאה וגם בדף הראשי. פרט נוסף: כאשר יובקע גול יקפוץ חלון קופץ למרכז הדף שיכתוב "חל עדכון (גול/כרטיס/חילוף) במשחק בלה-בלו. דקות: הדקות ירוצו אוטומטי מדקה 0 עד 45 וישאר על 45 עד שאני אלחץ בפאנל על "התחל מחצית" (ואז יהיה כתוב איפה שהדקות "מחצית") ויתחיל שוב מ-45 עד 90 וישאר ב-90 עד שאני אלחץ על התחל מחצית שנייה. כאשר אני אלחץ על סיום יהיה כתוב בדף הראשי (איפה שאמורות להיות הדקות) "הסתיים". כאשר אני אלחץ על התחל הארכה יופיע איפה שהדקות "הארכה" והיא תמשיך עד שהמצב יגיע לסיום/פנדלים. במידה והוא יגיע לפנדלים יהיה רשום "פנדלים" עד שאני אלחץ על סיום משחק. אפשרויות למשתמש: מעבר לדף עם המשחקים שהוא בוחר בלבד (ע"י סימון המשחקים ולחיצה על עבור לדף עם המשחקים שבחרתי), הדף ישמר כך כל עוד המשתמש ישאר באתר. הערות: המשתמש=הגולש, -ללא- מערכת הרשמה. אנא שלחו הצעת מחיר בהודעה פרטית. אל תגידו לי ליצור קשר. אל תשאלו אותי מה התקציב.
"...אלוהינו שבשמיים למענך עשה אם לא למעננו; לחץ את לוחצינו; לחם את לוחמינו..." Last edited by Bla123Bla; 08-08-06 at 21:41.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אגב - יש לי מישהו בשבילך שלח ה"פ עם מסנג'ר \ פלאפון .
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אהלן,
שלחתי לך אימייל בנושא.
# 8 | ||
חבר פורום
|