|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים אנשים בעלי ידע מתקדם בבנית אתרים, התמורה כספית..
שלום לכולם,
בקרוב תיפתח חברת בניית אתרים מתקדמים שתציע שירותים רבים הקשורים לבניית אתרים, שירותי הוסטינג, ועוד שירותים רבים שקשורים לאינטרנט.. לחברה דרושים: מעצבים, מתכנתים, מקודדים, פלאשרים, תומכים, נציג מכירות, התמורה היא כספית לכולם חוץ מהתמוכים שיקבלו שרתי איכסון.. כל מי שמעוניין שיציג פה כ 5 עבודות שלו ויספר קצת על עצמו.. ושיתן פרטים ליצירת קשר כולל איסיקיו ומסנג'ר.. חברתינו למרות שעוד לא נפתחה ממש כבר שירתה מספר לקוחות גדול שמאוד מרוצים מעבודותינו, וממתינים עד מספר לקוחות, כרגע אנחנו עובדים על פורטל משחקים, ולאחריו מחכים לנו מספר אתרים כמו:פורטל לאתר מירנדה, אתר של מורה נהיגה, ועוד כמה.. את חלקם כבר התחלנו חלקם ממתינים..
# 5 |
חבר פורום
|
שלום שמי דור אני בן 16 והידע שלי הוא:
אני מקודד אתרים כבר שנתיים. יש לי ניסיון ביצוג חברות שונות. יש לי ניסיון בשרתים במערכות הפעלה כגון לינוקס וכדומה.. רוב היום על המחשב. כל הזמן זמין באייסי במסנג'ר ובפלאפון.. מקווה לתשובה ממכם יש פרטים בחתימה.. תודה ויום טוב.
# 7 |
חבר וותיק
|
אני עובד עם פלאש (יותר AS) כבר 4 וחצי שנים.
אני זמין רק במסנג'ר, אבל כל היום: f259o6@hotmail.com אפשר גם לשלוח לי לאימייל: lioruziel@nana.co.il |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |