![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מעצב!
שלום לכולם,
אני מתעסק בתחום של בניית אתרים, הוסטינג, ואינטרנט וכל מה שסובב את הדברים האלה כבר מספר שנים, עברתי כל תחום, הייתי מעצב, פלאשר, מתכנת, מנהל חברת איכסון, והיו לי אתרים כמו אתרים הורדות, פורומים, ועוד רבים אחרים.. השנה הזואתי אני החלתטי לפרוש מהעיצוב.. ולעבור לתיכנות חזק יותר.. אני ועוד כמה אנשים שכבר נמצאים בצוות פותחים חברת פיתוח אתרים, ושירותי הוסטינג מתקדמים. בנתיים יש לנו כבר 2 מתכנתים, 2 פלאשרים, ואני שבעל חברת איכסון, (תודה לחברת דיגיטק שתומכת בנו). אם אתה מעצב ברמה בעל נסיון של יותר משנתיים ואתה בן 15+ תראה לנו עבודות שלך, כמה אתה מוחר כל עבודה (או כמה מחרתה) אם אנחנו נעבור על העבודות שלך וניראה אותך למתאים אנחנו נפנה אלייך. כמובן שהתשלום הוא כספי (אלה אם המעצב יהיה מעניין במשהו אחר כמו איכסון..) בשביל להגיש לנו רעיון עבודה יש לרשום באשכול זה הודעה בסדר הבא: שם: שם משפחה: גיל: אזור מגורים: אני מעצב כבר: X שנים. עיצוב מספר 1: מחיר: עיצוב מספר 2: מחיר: עיצוב מספר 3: מחיר: עיצוב מספר 4: מחיר: עיצוב מספר 5: מחיר: *חובה להציג לפחות 5 עיצובים. עד היום היו לי כ: X לקוחות. אני מעוניין בתמורה: (כספית או אחרת) דרך התשלום שאני יהיה מעניין היא: (או דואר או הפקדה) תודה רבה לכולם. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|