|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מנהל בפועל לפרויקט אחסון בטוח
טוב,
לפני כמה חודשים טובים הקמתי את פרויקט אחסון בטוח (1/12/05) הפרויקט היה פעיל מאוד בזמנו, וסקרנו המון המון חברות אחסון חלק התקבלו, וחלק נדחו. אם הזמן, החלטתי לנהל עסק משלי..ועזבתי את הפרויקט בגלל שזה לא היה נראה לי הוגן להשאיר אותו כך, אני מחפש בפעם השנייה מנהל לפרויקט מישו רציני, שידע לקדם את הפרויקט ולנהל אותו בצורה מתאימה. אני עדיין מתכנן להישאר כאח הגדול של הפרויקט. כתובת אתר הפרויקט: www.host-secure.be אנחנו מקודמים דיי טוב בגוגל (טוב, זה הגיוני..) במילה "אחסון בטוח" מי שמעוניין לנהל את הפרויקט מוזמן לשלוח בקשה אל meni.sa@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
טוב,
הפרויקט הוקם לאחר שראיתי שיש המון המון חברות בשוק ולא כולם מספקות באמת 100% יש בעיות, יש תיחמונים יש הכל.. בסופו של דבר החחלטתי לפתוח את הפרויקט, הפרויקט בעצם מבליט את חברות האחסון המובחרות ביותר בשוק. הפרויקט לא מתיימר להיות כלכלי, ככה שלא יהיה רווח אבל בהחלט יכול לצאת מזה על הדרך כסף בצורות מסיומות תלוי איך זה יתפתח.. בכל אופן, המנהל יצתרך לבדוק עוד חברות, כי השוק התעדכן מאז ויש עוד חברות הרישום הוא בעצם על בסיס פנייה אלינו, ולא ההיפך. דרישות מהמנהל: *ניטראלי לחלוטין - לא שייך לשום חברת אחסון או חברה שעוסקת במתן שירותים שונים הקשורים *מנהל המבין בעניין אחסון האתרים מני. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|