|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
HeroSite.Net :: אתר המידע הגדול על משחק המחשב הירוס.
לפני זמן רב התחלתי לעבוד על אתר מידע על המשחק Heroes of Might and Magic
האתר יכלול מידע על המשחק השלישי, הרביעי והחמישי בסדרת המשחקים המצליחה Heroes of Might and Magic. כרגע האתר עוד אינו גמור, העמוד הראשי כמעט גמור. החלק של המשחק השלישי בסדרה כבר מוכן לגמרי. מה שנשאר בתכנון זה: החלק של המשחק הירוס 4, הירוס 5. וחלק ענק מאוד באתר שיכלול מפות להורדה להוספה למשחקים. כרגע המתכנת עובד על המערכת להורדות מפות. לינק זמני לאתר: www.gmsites.net כשאני אסיים לבנות את האתר, אני אקנה את הדומיין HeroSite.Net אם יהיה תקציב אני אקנה את הדומיין Heroes.Co.IL אשמח לביקורות על מה שיש כרגע באתר. יום טוב. |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
בינתיים האתר נראה נחמד..יש לו עתיד
|
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() יש לציין שאין עיצוב כרגע |
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
איפה יש פריצה שלו?
אז אתה אומר שכדאי לי להוריד את החלק של ההורדות משחקים? |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
בהורדות אתה יכול כמובן להציע גירסת דמו של המשחק. |
|
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
אוקיי אתה צודק ב-100% לא חשבתי על זה ככה.
הנה דוגמא לדפים החדשים שאני עורך: http://gmsites.net/index.php?page=BuyHeroes3 |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחלה משחק ..
לפי דעתי עם אתה שם הורדות של דמו וכו' אתה צריך איחסון ותעלה על האיחסון של האתר זה מעצבן להוריד מmegauplaoad או פיילפרונט וכאלה.. |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
אני לא שם הורדות.
הורדתי את ההורדות. אני שם רק דמואים. בינתיים מצאתי דמו למשחק הירוס 3, והירוס 5. בחיפושים אחר דמו למשחק הירוס 4. (דמו שוקל כ-100 מגה - יש לי שרת שאני יכול לאחסן עליו דמואים, אבל נראה לי שעד שזה יעלה את הדמו כבר יהיה OVER בשרת חח) תודה לכל התגובות ![]() מה שיהיה מיוחד באתר הזה הוא שיהיה מאגר של אלפי מפות להורדה. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|