![]() |
HeroSite.Net :: אתר המידע הגדול על משחק המחשב הירוס.
לפני זמן רב התחלתי לעבוד על אתר מידע על המשחק Heroes of Might and Magic
האתר יכלול מידע על המשחק השלישי, הרביעי והחמישי בסדרת המשחקים המצליחה Heroes of Might and Magic. כרגע האתר עוד אינו גמור, העמוד הראשי כמעט גמור. החלק של המשחק השלישי בסדרה כבר מוכן לגמרי. מה שנשאר בתכנון זה: החלק של המשחק הירוס 4, הירוס 5. וחלק ענק מאוד באתר שיכלול מפות להורדה להוספה למשחקים. כרגע המתכנת עובד על המערכת להורדות מפות. לינק זמני לאתר: www.gmsites.net כשאני אסיים לבנות את האתר, אני אקנה את הדומיין HeroSite.Net אם יהיה תקציב אני אקנה את הדומיין Heroes.Co.IL אשמח לביקורות על מה שיש כרגע באתר. יום טוב. |
בינתיים האתר נראה נחמד..יש לו עתיד
|
ציטוט:
יש לציין שאין עיצוב כרגע |
אתה מציע שם קישור להורדה של המשחק + פריצה שלו. אתה מודע לזה שזאת הפרת זכויות יוצרים - עבירה פלילית ועוולה אזרחית במדינת ישראל?
|
איפה יש פריצה שלו?
אז אתה אומר שכדאי לי להוריד את החלק של ההורדות משחקים? |
דוגרי יש לאתר עתיד..
חומרים לא חוקיים זה לא הכי טוב אבל בקטע של המידע לאתר יש עתיד רציני. תפתח ותפתח איזה פורום באתר שיביא הרבה גולשים. |
ציטוט:
בהורדות אתה יכול כמובן להציע גירסת דמו של המשחק. |
אוקיי אתה צודק ב-100% לא חשבתי על זה ככה.
הנה דוגמא לדפים החדשים שאני עורך: http://gmsites.net/index.php?page=BuyHeroes3 |
אחלה משחק ..
לפי דעתי עם אתה שם הורדות של דמו וכו' אתה צריך איחסון ותעלה על האיחסון של האתר זה מעצבן להוריד מmegauplaoad או פיילפרונט וכאלה.. |
אני לא שם הורדות.
הורדתי את ההורדות. אני שם רק דמואים. בינתיים מצאתי דמו למשחק הירוס 3, והירוס 5. בחיפושים אחר דמו למשחק הירוס 4. (דמו שוקל כ-100 מגה - יש לי שרת שאני יכול לאחסן עליו דמואים, אבל נראה לי שעד שזה יעלה את הדמו כבר יהיה OVER בשרת חח) תודה לכל התגובות :) מה שיהיה מיוחד באתר הזה הוא שיהיה מאגר של אלפי מפות להורדה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ