|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
רדיו נטו עידן המזרח - בקשת אחסון
שלום לכולם,
אני עידן לוי ואני מנהל את תחנת הרדיו - נטו עידן המזרח הרדיו המזרחי הכי גדול ברשת, נראה לי שכל חברות האיחסון מכירות אותי ואת הרדיו ויודעים שהוא טיפה בעייתי מבחינה של עומסים של מאזינים, ותקיפות של אנשים צרי עין לפעמים. אבל סה"כ אני עושה חשבון פשוט ואני רואה את עצמי כמו בדואי שנודד מחברה לחברה כל כמה ימים. מבחינת אחסון האתר - אין לי שום בעיות אני נמצא על שרת מוגן בחו"ל עם הצפנות מפה עד להודעה חדשה, אבל מבחינת שרת הרדיו אני צריך הצעה למישהו שיש לו שרת יציב וחזק ושלא יעשה יותר מדי חשבון לתוקפים או מזיקים - וירצה באמת לבחון את השרת שלו ואת היציבות באמצעות הרדיו שלי. בד"כ מבחינת תשלום על שרתים אם צריך אני משלם למרות שבמקרה שלי יותר עדיף לבעלי חברות איחסון לקבל באנר אצלי באתר תמורת שרת רדיו. כמובן אני צריך גם גישת SSH - אני מבקש לא לפנות או להגיב להודעה הזו אם אתם לא רציניים או שיש לכם שרתים זבאלה שתהיה לכם שבת שלום ומבורכת |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
dor@servland.co.il מסנג'ר
343413492 אייסקיו פנה אלי, ותקבל. עריכה : לא שמתי לב שאתה צריך SSH, אין לי, במידה ואתה מעוניין בלי אשמח לתת לך. |
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
זה לא עוד רדיו רגיל,יש להם מעל 100 מאזינים קבועים והם נמצאים כמעט רוב הזמן תחת התקפות |
|
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אני לא יודע אם דניאל ורועי מ-DRP יסכימו לעניין, אבל ממש שווה לך לנסות...
אני חושב שזה אחד הסיכויים הכי קלושים שיש לך ליציבות. אני מעריך שעם נתונים כמו שלך של התקפות וכו' תצטרך יותר לשלם בכיוון של תשלום מכופל+באנר באתר בשביל לקבל באמת שירות מחברה כמו DRP. www.drp.co.il |
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
צור קשר .
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|