![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
[עזרה] סקר התמכרות
שמעו ..
עשיתי סקר התמכרות לפורום שלי ב PHP עם radio וכתבתי ב value את כל האחוזים.. יעני נגיד value=7 ואז זה יעני 7 אחוז יהיה ..בהתמכרות .. אז אני רוצה שילחצו למטה על שלח .. זה יגיע לעמוד php את זה כבר עשיתי . אבל נגיע לחלק שבאמת רציתי לדבר עליו . וזה על נגיד ועכשיו אני לוחץ אני רוצה שזה יחשב את כל ה value ביחד .. ואז ירשום לי כמה זה בסה"כ.. עם % ליד .. למשל שיכתוב : אתה מכור לאקס טריפ ב 55% (ואז זה אומר שכל ה value ביחד זה 55 ..ואחרי שילחצו על שלח זה יכתוב את זה .) או שיהיה תמונה במקום .. שאני יעשה תמונות בשמות : 1.jpg ..... 100.jpg וזה יעשה לי את התמונה .. שיהיה בתמונה את זה .. תודה לעוזרים =] |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
בשביל הסקר עצמו , פשוט קלוט אתה הנתונים, וע"פ מה שהבנתי ממך זה שלכל כפתור רדיו אחוז משלו , וזה לא מחושב אוטו', לכן אפשר לעשות זאת עם כל מני שיטות, נניח switch ואז יוצר תמונה עם imagestring או כותב על תמונה בעזרת gd :
PHP קוד:
|
![]() |
# 3 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
זה לא טוב..זה עושה לי בכלל
you addicted x-trip in percentage בלי כלום אחרי ה In Last edited by Mr.Flame; 02-06-06 at 23:14.. |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
תגיד לי, אתה יודע להשתמש בכלל ב-switch ? וב post ?
תקרא את המדריך שלי : http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?p=248545 הבעיה היא כיוון ששום מקרה לא אומת , לכן כלום לא נרשם. |
![]() |
# 5 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
איך אני יאמת ? |
|
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
מה קראת ולא עזר ?
מה שעשיתי שם בעצם זה שאתה אמרת שנתת value לכל כפתור רדיו נכון ?כולם תחת קובץ שם אחד נכון ? יפה, עכשיו אני קלטתי את הערך של הכפתורים ובדקתי, האם הערך שווה ל-1 ? אם כן אז 100% וכן אלאה , ציפיתי ממך להמשיך את הקוד כי זה לא הכרחי שאני אמשיך. קראת כל כך מהר ? |
![]() |
# 7 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
Last edited by Mr.Flame; 02-06-06 at 23:27.. |
|
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עזוב , שאחרים יעזרו לך ויסבירו לך את הרעיון שלי, עכשיו אתה אצלי באיגנור לא רק ב-MSN. |
|
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
דרך:
אתה עושה טבלה בבסי נתונים: A-הצבעות B-מספר פעמים שהצביעו. ואז נגיד מישהו בפעם הראשונה בחר 7, אז אתה מוסיך לA (שכרגע 0) 7. ולB אתה מוסיף 1. אחר כך בא עוד מישהו ולוחץ 10, אתה מוסיף לA 10, כך שיוצא A=17. ולB אתה שוב מוסיף אחד. לאחר מכן, אתה מחלק את A בB. WALA, קיבלתה את האחוז שהמשתמשים מכורים לפורום.... |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הכוונה שלו הייתה שמצביעים אפשרות , ואז לפי מה שהצבעת אתה מקבל תמונה של כמה אתה מכור יעני. כמו שאלון התמימות. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|