|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
כל מי שמעוניין לקנות תיכנות\עיצוב\קידום אתר כנסו (זאתי לא פירסומת)
אני מקווה שהמנהלים לא יכעסו עלי שאני מפרסם דבר שכזה כאן, אבל כאן מבקשים ואני חושב שצריך לתת קצת פרטים על התקציבים ההגיונים וההגיון שבבקשה ודרך הבקשה.
טוב, אז ככה. ראיתי פה המון בקשות לתכנות אתרים, עיצוב אתרים ואפילו קידום ושיווק אתרים ובכולן יש מספר בעיות קבועות.
הינה הבקשה (דרך מערכת ההזמנה שלי, אז זה מסודר לפי קבוצות):עכשיו, אם זה היה אחד יחיד זה עוד היה בסדר, אבל זה אחד מ100 (אני מקבל כמה כאלו ליום) וזה לא אחד הגרועים קרה לי שלקוח לא הבין למה צריך לשלם יותר מ500 שקל על מערכת יותר מסובכת ממה שיש כאן למעלה. אני אתן לך דוגמא קטנה מהחיים מחוץ לקופסא: אבי שהוא מנהל די בכיר בחברה גדולה בארץ החליט שצריך אתר חדש לחברה (אני כמובן לא יכול לעשות את האתר, אסור למנהלים להעסיק משפחה...). קצת מידע על האתר:הצעות מחיר שהוא קיבל: Scepia - שלושים אלף דולר. NetCraft - עשרים אלף דולר. עוד כ20 חברות אחרות לא מפורסמות וגדולות במיוחד - המחיר נע בין 12 ל 15 אלף דולר ברובן (השאר היה מעל...). החברה הזולה ביותר ! - שמונת אלפים דולר (38,500 שקל). עכשיו, אני כמובן לא מצפה שתחשבו על תקציבים שכאלו מאף אחד כאן בפורום. אני מדבר על תקציבים שמה שחשבתם בשקלים, תחליפו את זה בדולרים. הבחור שחשב על 1000 ש"ח. הייתי אומר לו לחשוב על סביבות ה1000 דולר. חשוב מכל, אם אני אחשוב על עוד דברים חשובים אני אוסיף כאן.לעולם, אבל לעולם אל תקנה ממישהו שהוא זול בצורה משמעותית (דוגמא מיד) מכל השאר. הייתי ממליץ לשים את הנושא הזה כנעוץ. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
תומך, אנשים באמת מבקשים יותר מידי ומצפים שיעבדו בחינם. זה ממש מעצבן שאנשים לא מעריכים את העבודה, ומצפים שאנשים יעבדו בשבילהם בשביל 150 שקל או משהו בסגנון. הבעיה היא שגם אם חלק מחליטים לעמוד על שלהן ולמכור במחירים הגיונים (אם אפשר לקרוא לזה כך) יש עדיין עוד הרבה שיעדיפו לעשות 150 שקל והם דופקים את כולם, כי אז לרוב הלקוחות יעדיפו כמות על איכות.
עוד דבר, בקשר למה שאמרת עם ההצעות מחיר לאבא שלך...תיהיה רציני, 30K$ על אתר? אבא שלך במקרה עובד במיקרוסופט או משהו ? =] |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני רציני לחלוטין לגבי המחירים. אחר כך ביקשתי מאותן חברות את אותו אתר אבל עם מערכת כתבות, משתמשים ותגובות והמחיר הנמוך ביותר היה 45 אלף דולר. הגבוהה ביותר היה משהו כמו 70 או 80. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
תשמע דן,
אומנם מה שרשמת כאן זה נכון וכך זה אמור לעלות, אבל תחשוב קצת בהיגיון, בני כמה כולם פה? בוא נגדיר בין 13 ל 18 לא כולל כל שאר המבוגרים בין הגילאים האלה אתה יכול להצדיק אותי אפילו שהם לא יכולים לקחת מחיר כזה כמו שרשמת 35 אלף $ או אפילו 12 אלף $ ויותר.. הם סך הכל בני 13-18 אולי בן 18 כבר יכול אבל מתחת לזה? אני לא חושב.. אם היינו יותר מבוגרים בני 20+ ולוקחים באמת מחירים כמו שאתה רואה של 200 שקל אז אולי זה היה בסדר וצודק שצריך לעלות יותר את המחירים אבל בכל זאת, ועוד דבר, החברות שהצגת למעלה יש להם בצוות אנשים מבוגרים, שזה המקצוע שלהם, יש להם תארים וניסיון של שנים, אז יש צדק למחיר שהם מציעים. |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
ומי אמר שאי אפשר לעבוד כפרילנסר שמקבל תלוש משכורת יומי?
דיי לקשקש, אני מסכים עם פותח האשכול לא מצפים להקפצת מחיר, בכל זאת נוער, בכל זאת לא מסגרת של חברה וזה. אבל באמת תכפילו פי 2 בערך מה שאתם מציעים, עיצוב מותאם אישית ב 150 נשמע מצחיק, לעומת 300 שנשמע יותר הגיוני
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|