|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום בימים אלו אני עומד לפתוח חברת בניית אתרים (יש לי כבר מספר לא קטן של לקוחות)
אני פותח את החברה רק עכשיו מפני שלא ראיתי צורך בפתיחת חברה כי כבר יש לי לקוחות מחברות וכד'. אבל מספר מהלקוחות שלי העדיפו שאני אפתח אתר שדרכו הם גם יוכלו יותר להתרשם מהעבודות של החברה שלי וכן לראות מספר עבודות של אתרים אחרים שבניתי. אז לכן החלטתי השבוע להקים את החברת בניית אתרים שלי ![]() [שימו לב יש לנו כבר מספר לקוחות וחלק לקוחות שמחכים עוד לעבודות תכנות] עכשיו העבודה בחברה שלי מתנהלת בדרך הבאה: המתכנת צריך להיות מעל לגיל 16 ובעל יכולת להגיע למקומות מאזור המרכז ועד לצפון [צפון הכוונה לחדרה לא יותר צפוני לזה בשלב זה]. ציר הלקוחות שלי ברגע נתון זה הינו: מאזור י-ם עד אזור חדרה. המתכנת צריך להגיע למקומות אלו משום שאנחנו נפגשים עם הלקוחות יושבים ומדברים איתם,בנוגע לאתר שהלקוח מעוניין להקים וכן יושבים ודנים איתו בעלויות הכספיות ובאתר עצמו. דרישות: המתכנת צריך להיות זמין מינימום 8 שעות ביום. [דרך תוכנות המסרים/טלפון/מייל/וכד'] זמינות מול מחשב מינימום 4 ימים בשבוע. אפשרות מתן תמיכה ללקוחות גם בצורה טלפונית אפשרות להעביר את הכסף בצורה בנקאית [עדיפות] שפות תכנות נדרשות: php sql *asp עבודה עם מערכות סמסים מחברות micropay בעיקר. (שימו לב השפת תכנות שבכוכבית זה שפת תכנות שתקנה זכות ועדיפות למתכנת אשר ידע שפת תכנות זו) התשלום: התשלום למתכנת הינו המחיר שהמתכנת קובע, ובעל החברה מקבל כ-20% מן המחיר המלא של התכנות. שימו לב: התכנות הינו לחברות ואתרים גדולים ולכן התכנות שלהם חייב להיות מקצועי וברמה גבוהה דיה, אז אנא ממכם מי שאין לו את הידע הדרוש או את הרמה הדרושה נא לא להציע את עצמו סתם. אני גם אהיה מעוניין במספר עבודות ומערכות קודמות שהמתכנת בנה/התאים באתרים שונים. דבר זה יכול גם להקנות עדיפות לאותו מתכנת. דרכים ליצירת קשר: איסיקיו: 1144025 מסן: kola2003@walla.com דוא"ל: admin@avstyle.net כיום כבר יש לנו 2 מתכנתים שאני עובד איתם שניהם ברמה גבוהה מאוד ואחד מקצועי ועובד בתחום כבר שנים, אך אין ברצוני להעמיס עליו בעבודות, וכן לגרום לו לטרוח לנסוע מהבית שלו עד לצפון/דרום כי הוא גר באזור המרכז. בתודה avstyle Last edited by uni; 10-03-06 at 14:13.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
בהצלחה אחי
לדעת שיש לקוחות לפני שהחברה נפתחה זה תמיד עוזר בהצלחה אולי אני עוד יהיה אחד מהלקוחות :P שח שמח ושבת שלום
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|