|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
[רוצה מאוד לקנות] אתר מוכן
בס"ד
אוקי אז זו הפעם השלישית שאני שולח את ההודעה הזו, פעם אחת הציפו אותה בשטויות שלא קשורות ופעם אחרת כמעט שמו לי אזהרה כי הקפצתי קצת את ההודעה שישימו לב... אז שוב, אני מחפש ממש ברצינות לקנות אתר כולל כתובת ותוכן ועוד, שפעילותו הינה מכירה. הכוונה לאתרים שמוכרים מועדות, כמו yad2, rest, zimmerland או לדוגמא "בנק מסיבות"... למי שיש אתר שמטרתו מכירה של מודעות שיווקיות כמו הדוגמאות שנתתי למעלה ומעוניין למכור אותו, שיפנה אלי: אייסיקיו: 8-10-50-70 מסנג'ר: maker11@bezeqint.net נייד: 052-3360543 *** מאוד רצוי שלאתר כבר יהי'ה תוכן בתוך האתר וחשוב שהאתר לא "עומד להיפתח" אלא אתר שכבר קיים ברשת. תודה מראש, דוד מאיר לוי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
# 9 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
מה התקציב?
# 10 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
בס"ד
שום דבר לא בא בקלות. במיוחד לא כסף. אם אתה חושב שלקנות אתר זה לצפות שיבואו לי דברים בקלות אז אתה טועה בגדול! בשביל להשיג מספיק כסף בשביל לקנות אתר שאולי, ורק אולי יביא לי כסף בקלות - צריך לעבוד מאוד קשה בדרכים אחרות. תאר לך אדם שעבר בבורגר ראנץ' והשיג נגיד 3 אלף שקל לקנות אתר באמת באמת גדול. באמת נראה לך שהכסף הזה בא לו בקלות??? את ה3 אלף הוא הביא בקלות לפני? אז תחשוב טוב לפני שאתה כותב סתם דברים, ועדיף שמי שמגיב - שבאמת יהא לו אתר למכור ולא שסתם יעיר הערות שלא במקום. ו-fresheserv, כל תקציב שאתה חושב שראוי לאתר שאתה עומד להציע לי הוא מתאים. כמובן שגם יש גבול לדימיון... ![]() דבר נוסף, אם למישהו יש למכור לי מערכת של חנות וירטואלית בphp (לא מוכנה או חינמית כמובן) אז אני גם מעוניין לשמוע הצעות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|