|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום וברכה,
שמי אבי ואני פלאשר מקצועי, יש לי מספר לא קטן של לקוחות מרוצים אשר הכנתי להם מספר עבודות בתחום הפלאש. אני עוסק בתחום הפלאש כבר למעלה מחצי שנה. התמורה אשר אני מעוניין בה הינה אך ורק תמורה כספית ולא אף תמורה אחרת, אז מי שלא מתאים אז אנא ממכם לא לשלוח לי סתם הודעות. מציע את עצמי בתור פלאשר: לעבודות מזדמנות/חברת בניית אתרים/חברת עיצובים/וכד'. שימו לב: מי שמעוניין בהנפשת באר/באנר/לוגו (לא כולל עיצוב אלא פלאש נטו) נא ליצור קשר אני מוכן לעשות מספר עבודות מוגבל בתמורה לדומיין בינלואמי (com/org/net) (המקום מוגבל) אני אך ורק פלאשר ולא מעצב/מתכנת. (אך יש באפשרותי לאתר לכם מספר אנשי מקצוע אשר עובדים בשיתוף איתי כיום ויכולים לספק לכם עבודות בהישג גבוהה ומקצועי במחירים חסרי תקדים) בין לקוחותיי האתרים: איכות הסביבה. חברות איחסון רבות. פורומים רבים. אתרי שיתוף קבצים. אתרי הורדות. מספר עבודות שלי: [חלק מהעבודות ישנות אז ייתכן שהפלאש לא יהיה ברמה גבוהה במיוחד] איכות הסביבה צימר הוסט פורום החברה OPEN משהו קטן לא גמור אתר שיתוף הקבצים להלה זה הופיע בעמוד הבית שלהם. http://avstyle.besthost-il.com/flash/lala.html פורום (הותאם לפי דרישת הלקוח אני לא אהבתי) חברת איחסון פורום פורום פרוייקט שיעורי פלאש און ליין www.fla-p.com חברת איחסון כל הלינקים והשמות צונזרו - אין לספק לינקים בפורום. אם ברצונך לפרסם תיק עבודות, פרסם אותו באתר שלך ותן לינק אל האתר שלך. אנא אל תעשה זאת שוב! ישנם עוד עבודות רבות אך אני לא מתכוון להעמיס אשכול זה בעבודות אשר הוכנו ע"י. נושא אחר: בנוסף אני גם מנהל פרוייקט שיעורי פלאש און ליין אשר ייפתח בקרוב. פרוייקט זה נועד על מנת ללמד את כלל האנשים,בנוגע לשימוש בתוכנת הפלאש ולהקנות להם את העזרה הדרושה על מנת להגיע לביצועים המרביים בתוכנת הפלאש, באתר שלי אני מלמד אודות התוכנה ושימוש כל כלי אשר נמצא בתוכנה וכן הכרת התוכנה וניצול המשאבים הקימיים בה. כתובת הפרוייקט הינה www.fla-p.com דרכים ליצירת קשר: תוכנות מסרים: איסיקיו: 1144025 מסן: kola2003@walla.co.il Last edited by uni; 26-02-06 at 00:18.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הקדוש ברוך ה' =]
דירוג מסחר: (0)
|
בוא נגיד דבר כזה, חברת איכסון שלא רשומה נוריד תכתובת+לינק הפורום שפירסמת.
מציע לך לערוך תאשכול, לפני שתקבל אזהרה! עבודות ממש יפות, בהצלחה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|