|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום וברכה, לכל הגולשים
![]() אני מעוניין במתכנת אשר יודע לעבוד עם חברת הסמסים micropay אשר מציעה שירות סמסים. ממספר סוגי השירותים אשר חברת micropay מציעה אני מעוניין בשירות הבא: על-מנת לצפות בסרטוני הדרכה והורדת קבצי מקור מאתרי המשתמש יצטרך לשלוח סמס בתשלום אשר ייקבע בעתיד, ואותו משתמש יוכל להשתמש בחשבונו מספר פעמיים אשר אני אקבע דרך המערכת של micropay ובמשך זמן מסויים אשר יוקצב דרך מערכת micropay. שימו לב: האפשרות הזאת נכללת בחברת micropay אני אסביר כיצד זה עובד בחברת micropay... בחברת microapy זה עובד ככה אם קבעתי לדוגמא שמשתמש יכול לבצע 5 פעולות באתרי במשך חודש אז לאחר כל התחברות לאתרי וביצוע פעולה זה נרשם בחברת micropay. עכשיו המתכנת רק צריך לבצע פעולה שכאשר מערכת micropay שולחת נתון שאותו משתמש סיים את ניצול חשבונו אז הוא לא יוכל להתחבר שנית. זה כל התכנות הדרוש כעיקרון... אם למישהו יש ניסיון במערכות סמסים נא ליצור עימי קשר... msn: kola2003@walla.co.il i.c.q: 1144025 phone: 0524390986 שימו לב התמורה כספית Last edited by uni; 20-02-06 at 22:50.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
צור קשר וציין פרטים נוספים על האתר כולל תקציב, ואגיש לך הצעת מחיר.
אפטיים פתרונות אינטרנט מתקדמים - admin@uptime.co.il עמוד בית - http://uptime.co.il
# 5 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הקדוש ברוך ה' =]