|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מנהל ראשי
דירוג מסחר: (0)
|
[דרושה טובה] מעין "פלאייר" לאירוע של ארגון "נוער לנוער"
אז מגיע הסבר עם הכותרת הלא מובנת,
נוער לנוער, ארגון נוער התנדבותי הפועל בארץ משנת 56, מרכז בני נוער בגילאים 15-18, וסובב תחת הערכים של מנהיגות עצמית ועזרה לקהילה. אני עצמי התנדבתי במסגרת הארגון במשך 5 שנים. הארגון הינו ארגון דמוקרטי אותו מנהיגים בני נוער (ללא התערבות מבוגרים), בני הנוער נבחרים באופן דמוקרטי באירוע הנקרא "כנס". באותו כנס, נערכים בחירות לתפקידים השונים, לאנשים שינהלו את הסניף בשנת הפעילות הבאה. בקרוב, כנס כזה יערך בסניף נוער לנוער בראשון לציון, אז מה אני מחפש? כחלק מההכנה לכנס, בכנס עצמו - ניתן לכל משתתף קלסר ובו חומרים רבים בנוגע לכנס, לבחירות, לארגון, ובכלל..על הפעילויות בכנס. לקלסר הזה..צריך שער, בגודל A4, מצחיק ומשעשע...אחרי הכול, העמוד היצוגי של הקלסר. שם הכנס: "כנסילוקון" מה הרעיון? מסורת טיפשית של הסניף בראשל"צ, לחבר את המילה "כנס" עם מילה שמתחילה ב-ס' או ש' (העיקר זה איך שזה נשמע ולא נכתב), לדוגמא, שנה שעברה היה "כנסבת"א" (כנס בת"א), "כנסרט", "כנסקס" (סידורים קניות וספונג'ה, חשבתם משהו אחר הא? ![]() אז מה אני צריך בסופו של דבר? כותרת גדולה ומעוצבת "כנסיליקון", והשאר? כאוות נפשכם, בגודל A4. אין תמורה, לא כספית לפחות, אולי רוחנית ![]() בכל אופן, במידה וישנם מתנדבים, אשמח לשמוע. תודה מראש, דניאל. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 4 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
זה יכול להיות מצויין ![]() הרעיון חופשי כמובן, כנסיליקון, הקישורים הראשוניים שעולים לי לראש הם לא חינוכיים במיוחד, אבל זה בסדר, כל עוד שומרים על הטעם הטוב, הכל יכול לעלות לשם. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
תודה שיראל,
העבודה נראת מצויין. אבל לא בדיוק הכוונה שלי, לא הייתי ברור מספיק. הנה דוגמא למה שהכנו שנה שעברה, עלוב, WORDי, ודל תקציב ![]() אבל משעשע ומובן, זה העיקר. http://dnsites.net/grenma.doc זה הרעיון הכללי, A4 ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|