![]() |
# 1 |
משתמש חדש
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים כתבים ל-ExGamer
כמו שכנראה כבר שמעתם מחר אנחנו פותחים את האתר לכן אנו צריכים כתבים וכמה שיותר יותר טוב!
אנו צריכים כתבים שיוכלו לסקר משחקים ולא אכפת לנו איזה! (כול עוד אתם כתבתם את הסיקור ולא העתקתם אותו מאתר אחר, ואנחנו נבדוק!) כמו כן תוכלו גם לתרגם סיקורים אם תרצו.:qqb003: לכול המעוניין אנא פנו עלי דרך המסן: lsd_il@hotmail.com |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ומה הוא יכול להביא, אני מתערב, שכסף לא. בהצלחה, ניקו :S
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ההגדרה שאמרתם שזה לא משנה לכם איזה נושא ובאיזה משחק קצת מוגזמת...
צריכה להיות איזה התמקדות - הרי אנשים לא אוהבים את כללל המשחקים בעולם, אם תרצה שהם יחזרו - עליך לעדכן ולהוסיף באותם נושאים. אז אני מניח מה שיקרה זה שאתם תוסיפו אולי לא קצת מאמרים ועדכונים אבל בנושאים שונים ולא יהיו לכם גולשים קבועים כי הנושאים תמיד יהיו שונים.. סביר להניח שאם כתבתם מאמר על GTA אז הוא לא יתעדכן... ולדעתי אחד הדברים החשובים באתר זה גולשים קבועים - הם מביאים את החברים שלהם וכן הלאה. ![]()
# 6 |
משתמש חדש
|
אני מתכוון לזה שלא ממש אכפת לנו באיזה קטגוריה זה יהיה וכמו שאמרתה לכול גולש יש טעם משלו ולא יהיו רק מאמרים בנושא אחד...אני לדוגמה מסקר את כול הקטגוריות....
מה שאני מצפה מהכתבים האחרים גם.....כמובן שזה לא חובה וגם רק שתעו בינתיים יש כבר 3 כתבים וכול אחד מהם כותב על כול הקטגוריות ואני אישית לא ממש הבנתי את הקטע של העדכון של הסיקור כמו הדוגמה שלך GTA.... עגב אני נורא מבקש מכול מי שרוצה שיצור איתי קשר מהר! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|